Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/10/2018
2:30 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Пътят към мъдростта на сърцето  с Наталия Накова

Осъзнаване на свещената мъдрост на сърцето

Интензивен практически семинар

 Имаме удоволствието да Ви поканим на това събитие, в което заедно да се отворим за изцеляващата сила на Любовта и да създадем и активираме свещеното пространство на сърцето, мястото където се случва Изцелението.

Това ще ви донесе радост, здраве, любов, сила и благоденствие. Практиката освен, че ще ви даде практични полезни инструменти и осъзнавания, с които ще можете да работите съзнателно и ползотворно, тя също така има и изцеляващ ефект.  Ще можем да си спомним повече от себе си, ще  излекуваме много неизказана, непризната и неосъзната дори емоционална болка, която носим  в нашето сърце  и така да можем да се свържем с нашата божествена същност на едно по-дълбоко ниво, което носи изцеление и свобода и активира във всеки един спомена за Свещеното Знание.

В определено за целта време, Наталия ще предложи на участниците медитативни техники, чрез които 1. ще се освободим от много енергийни и емоционални блокажи и кармични свързаности и 2. ще се свържем съзнателно със свещената мъдрост на нашето сърце.

Накрая ще завършим с медитативна техника за осъществяване и за интегриране на животворната сила и мъдрост на нашето свещено сърце, чрез Свещения Животворен Поток на Любовта, Архангелите, Извисените Учители и енергията на “Присъствието“.

Резултати:

–              по-балансирано емоционално тяло;

–              премахване на стреса;

–              преодоляване на страха, съмнението и отчаянието;

–              по-осъзната връзка с Вселената;

–              активиране на интуитивни способности;

–              спонатанно изцеление;

–              по-дълбока интимност във взаимоотношенията; 

–              преки преживявания на себереализация.

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа. Тя притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието.

Наталия е лечител на сърца,  тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Дата: 7 октомври, неделя

Час: 15:00 – 18:30

Цена: 40 лева

Водещ: Наталия Накова

За контакт и записване: Център Мандала тел: 0894 488 809 ; e-mail: info@yogamandala.net

или 0886 734 859, contact@natalianakova.com

Заповядайте, за да съпреживеем заедно осъзнаването на нашата чиста сила и природа, към които Наталия ще ни насочи по разбираем и непосредствен начин.

 

*** За Наталия Накова

Наталия е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Използвайки интуитивните си способности на емпат на виждане, усещане, чуване, директно знаене а така също и директен достъп до Акашовите записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните енергийни методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Нейният уникален и задълбочен метод изследва енергията и динамиката на всички видове взаимоотношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени връзки, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното благоденствие, вътрешната свобода, хармония и мир.

Наталия провежда:

Индивидуални лични консултации; Енергийни сесии; Консултации за двойки; Медитации; Семинари.

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на:

www.natalianakova.com/bg/

Сподели