Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/11/2018
1:30 pm - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Пътят към успеха: Карта на желанията

Прекрасна  практика посветена на изпълнение на желанията, която  е разделена на две части. В първата част Mukha ще проведе  медитация върху  желанията ни. Целта е да се потопим в по-дълбоките слоеве на Себето си за да достигнем до истинските си копнежи, тези, които идват от дълбините на сърцето ни. Осъзнавайки нашите истински желания ще е ги интегрираме до съзнанието си където ще можем свободно да работим с тях. След това ще се фокусираме върху блокажите, които реализираме често в нас и ни пречат да вървим спокойно по пътя на мечтите си.

Със свободно и ясно съзнание ще продължим работата си към изграждане на Карта на Мечтите. За нея ще ни помогнат специалистите по Фън Шуй – Мариана и Цветозар Мръвкови.

ФънШуй е една от онези древни науки, които играят много красив и хармоничен танц между света на фината енергия и света на материята.

С уменията и познанията за подредба на символи, знаци, вещи, намерения в пространството, ние съвсем практично и буквално подреждаме и онези енергии, събития и случки, които искаме да привлечем в живота си.

Една такава хем игрива, хем отговорна ФънШуй практика е и изготвянето на карта на желанията, която се може да трансформира мечтите ни в реалност.

Какво точно се прави в тази практика и как да се подготвим за нея?

Създавайки карта на мечтите си, човек пробужда детското в себе си, Божествения си творец. Но паралелно с това, преди да предприеме такова начинание, той трябва много добре да формулира за себе си какво иска да постигне, какво точно иска в живота си, да прояви отношение.

Участието в такова начинание иска известна подготовка. Хубаво е човек да си набави предварително нужните изображения, изрезки от вестници, списания, снимки, текстове, думи, символи, които да комбинира по такъв начин, че да изобразяват върху картата на мечтите неговите желания и мечти.

Използваме цветни моливи, флумастри и всякакви пъстри средства, които да ни помогнат в създаването на една такава вълшебна карта. Нужни са ни също лепило и стабилна картонена основа в правоъгълна или квадратна форма. Върху тази основа ще се подредят изображенията, надписите, рисунките и всичко онова, чрез което вътрешният ни творец ще изрази съкровените си желания, които иска да види материализирани.

Какво представлява картата на мечтите?

Карта на мечтите е обединено поле на енергиите, случките, символите и вещите които желаеш да реализираш в живота си, в съответствие от етапа на развитие в който се намираш в момента. Тя е и възможност да видиш подредени на едно място желанията си, с цел осъществяване и разгръщане. Начин да заявиш в пространството своите желания за определени сфери от живота си, с готовност за промяна. Картата на мечтите е едно обещание към теб самия, едно напомняне какво е нужно да предприемеш за да осъществиш желанията си.  Създавайки карта на мечтите, ние буквално изцеляваме живота си, създаваме и материализираме една нова реалност. Забавно, но и отговорно занимание.

 КАК СЕ ПРАВИ:

Картонът-основа се разделя на 9 равни части, като върху нея се налага ба-гуа хармонизиращата матрица на ФънШуй. Така 9-те сектора се разпределят и позиционират правилно, като всеки един от тях отговаря за определена сфера от живота на човек. После изпълваме тези сектори с нашите предварително подготвени изрезки, изображения, текстове, картинки, които обаче трябва да попаднат в точно определения сектор.

АКТИВАЦИЯ НА КАРТАТА:

След като създадем физически нашата карта на мечтите, се прави завършваща медитация, с която тя се активира енергийно. Това е свещен ритуал, който вдъхва живот на картата.

РЕЧЕНО – СТОРЕНО

След като сме създали физически облик на нашите мечти, визуализирали сме ги, изпълнили сме ги с емоцията, вярата си и благословията на божествения свят, вече разполагаме с художествен шедьовър, с който трябва да общуваме правилно.

Трябва да намерим точното място на картата в дома. Препоръчително е да е на видно място, да е първото нещо, което виждаме, като се събудим или влезем в дома. Добре е картата да е пред очите ни колкото може по-често, да се съзерцава поне 5-10 минути дневно.

Сбъдват ли се мечтите?

Нека всички които се чувстват готови, да направят тази важна и отговорна крачка в живота си. Картата на мечтите е сътворяването на едно вълшебство, в което са поканени всички отговорни осъзнати творци. И нека мечтите полетят!

Всички работни материали влизат в таксата за участие

Цена: 30лв. (не важат карти Мултиспорт) Запазването на място – тел. 0894488809, на място на рецепцията на център Мандала или онлайн на http://yogamandala.net/events/zarezhdane-po-chakrite-s-tsvetno-dishane/

Водещи: Десислава Костова – Mukha https://yogamandala.net/team-member/desislava-kostova/

Къде: Център за Цялостна Трансформация Мандала, бул. Княгиня Мария Луиза №58

Сподели