Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/04/2018
10:00 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Уъркшоп за семейни констелации и лични процеси

По време на този уъркшоп с автора и учител Шавасти (Джон Л. Пейн) ще бъдеш поканен да откриеш свобода, която е твоя по рождение. Всеки от нас се стреми към свързаност не само с нашата  автентична сияйна същност, но и към една по-дълбока свързаност с тези около нас – нашето семейство, партньори, приятели, природата и живота.

В полето, което се отваря чрез този метод, ние имаме достъп до информация, която е иначе кодирана и която ни тласка в посоки отвъд нашата лична воля. Този метод се базира на наличието на една по-обхватна съвест, наречена Колективно Семейно Съзнание, което съхранява споменът за всички, които принадлежат на даден род. Aко в рода назад е имало хора с тежка съдба, травмиращи събития, семейни тайни, убийства, насилие, изключени хора, осиновявания, изоставяния, войни, измами, насилствени изземвания на имоти, преселения, болести и други тежки фактори, е много вероятно най-новите членове на поколението да носят нещо за тези хора, да преповтарят отчасти съдбата им, да попадат в ситуации, в които изкупват нечия друга вина и изобщо да са под влияние на тази колективна семейна съвест, която решава в името на системата, а не в полза на отделния индивид.

Когато стане явна тази скрита картина, която е заложена в нас по рождение, потокът на любов се възстановява и ние намираме път към освобождение като се отворим за енергията, която идва към нас от рода ни. Така става възможно да живеем собствения си живот, вместо в услуга на тежкото минало на някой от нашата семейна система.

В свързването със себе си, с нашите корени и с хората в живота ни започваме да усещаме, че в съществуването ни има смисъл и започваме да действаме от това място. Виждаме как личното ни преживяване за истината (нашата собствена и глобалната) променя живота на другите. Осъзнаваме източника на нашето съществуване и най-важното в живота ни е как се свързваме и как допринасяме в света през собствените си способности.

Няма нищо по-сигурно от истината на сърцето и нищо по-освобождаващо от истината на нашето съществуване.

Основата на този уъркшоп ще бъдат семейните констелации, които ни позволяват да погледнем на живота си и да разрешим проблемите си без маски и преструвки. Всеки от нас, без да го знае, може да носи тежки товари от минали поколения и да остава лоялен на тези, които са страдали. Този мощен метод не просто осветява скритите ни лоялности, но и ни дава инструментите и подкрепата, за да се освободим.

В неделя той ще проведе еднодневна терапевтична група за работа с лични теми, като има възможност за 6 теми, които да бъдат поставени и 3 от тях вече са заети. При по-голям интерес може да се проведе още една група в петък. 
Ако желаеш да участваш само като представител можеш да се присъединиш в неделя срещу такса от 50 лв.

Какво значи да поставиш лична тема:

Лична констелация – 250 лв. 

Личната констелация е възможност фасилитатора да работи конкретно с актуална тема в живота на човек и да я придвижи към разрешение.

Всеки проблем може да се разгледа през погледа на констелациите, особено ако усетиш вътрешна потребност и нещо те насочи към този метод. Примери за проблеми, които можеш да поставиш са:
* Липсва ми енергия в живота ми.
* Не мога да довеждам нещата до край.
* Разделих се с партньора ми, но не мога да го/я пусна вътрешно.
* Парите ми изтичат.
* Печеля пари и после ги губя.
* Все ме лъжат
* Изпитвам гняв към мъжете
* Чувствам, че животът е несправедлив.
* Чувствам се изоставен/а
* Чувствам се постоянно виновен/а.
* Разделям се с партньорите ми по един и същи начин.
* Не мога да се задържа на работа.
* Чувствам се незабелязан/а.
* Успехът все ми се изплъзва.
* Имам проблеми в общуването с децата си.
* Попадам все на насилници.
* Започвам нещо с ентусиазъм и след това се отказвам.
* Все имам чувството, че няма достатъчно време.
* Не си говорим с майка ми/ баща ми.
* Детето ми почина малко или е мъртвородено или е все болно.
* Чувствам безнадеждност / безпомощност / безсилие.

Участие като представител – 50 лв. 

Всеки представител ще има възможност да разшири представите си за законите, които движат живота ни, както и евентуално да отработи своя тема чрез констелацията на друг. Изобрът на представители никога не е случаен, а се базира на сходния резонанс между поставената в полето тема и личните теми на присъстващите. Тази опция е чудесна за тези, които желаят да се потопят в това необятно поле, да видят един майсторски работа

Повече информация и записване (само с капаро) – 0894488809
info@yogamandala.net

Повече информация: www.familyconstellations.net / www.shavasti.com

За контакти: shavasti@shavasti.com

Youtube: Shavasti Teachings

За Шавасти

Шавасти е духовен учител с познания в областта на родовото лечение и семейните констелации. Познат е също и като автора Джон Л. Пейн, написал книгите „Лечение на индивида“, „Семейства и нации“, „Езикът на Душата“, „Присъствието на Душата“, „Учения от пробуденото сърце“ и „Прегръщане силата на Истината“. Фасилитирал е повече от 450 уъркшопа на 6 континента и е провел над 6500 лични констелации. Трупал е богатият си опит основно в Южна Африка.

„Негов основен интерес е да се движи за най-висшето благо на всички и всеки, с когото работи лично или професионално. Той е чудесен автор и препоръчвам книгите му, които са написани с много вдъхновение. Поздравления за цялостната му работа. Всеки човек би бил късметлия да работи с Шавасти.“

Гари Стюарт, автор на „Много сърца, една душа“

Неговият богат 20 годишен опит включва, но не е лимитран до Семейни констелации с Берт Хелингер, Био-енергетика, НЛП, Барбара Бренън школа за изцеление, Шамански практики с Патриша The White Buffalo, инициации в Сангома традицията на Африка, Зен интензиви в будистки манастири.

Ранното детство на Шавасти преминава в Азия, Европа и Австралия, в търсене на своето място в света като дете от смесени националности.

В Индия прекарва дълги периоди на пътуване, изследвайки и задълбочавайки своя опит от древните духовни традиции в и извън ашрамите. Неговата духовност не се основава на никоя религия, а представлява синтез на детските си католически корени и учения от индуски мистици и шаманизъм. Неговият личен стремеж е да познава Себе Си и той не предписва нито един път над друг.

Неговото пътуване към изцеление е съчетано с жажда за знание и пряк опит – с този обем на прекия опит той ви предлага ръката си и ви кани да ходите с него за известно време към вашето собствено свещено откритие на по-дълбоки слоеве в себе си – лишени от маски и предразсъдъци.

 

Карти Мултиспорт ползват 10% отстъпка. 

Цена за лична констелация

250 лв

Цена на представител

50 лв

А ето и едно интервю със Шавасти, взето от Деви, по време на трейнинга й в Лондон.

Сподели