Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/12/2014
1:00 pm - 2:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Вие и вашите близки заслужавате домашен уют и комфорт и ще го имате!

Преоткриите с нас множество лесни начини да повишите жизнената енергия у дома си.

Нека дружно се освободим от дисбалансираната енергия в дома си с помощта на нова метла, любима музика, кристали, билки, ароматни масла, свещи, позитивни утвърждения, разбира се добрата визуализация и широка усмивка на лицето.

И след като успешно пречистим дома си от нежелани вибрации, ще се приготвим да поканим позитивните енергии в дома ни, които ще ни помогнат да моделираме живота, който винаги сме мечтали.
Вие заслужавате щастие, любов и изобилие в дома си!

Водещи: Евелина Пенкова и Антони Здравков

Евелина Пенкова е професионален масажист, който може да се похвали със солиден опит, както и с множество отлични дипломи по Рейки, Рейки и Кристали, Аромотерапия, Ангелско и Каруна Рейки и още много други. Тя посвещава близо десетилетие в изучаване и практикуване на системата Рейки и други нетрадиционни методи за личностно усъвършенстване, като понастоящем Евелина е дипломиран Рейки и Каруна Рейки Мастер със значителни познания в своята област.
Евелина подготвя и провежда семинари за личностно и духовно развиетие, като в своите беседи засяга доста актуални теми и споделя щедро богатия си опит със своята аудитория.

Антони Здравков произхожда от семейство на народни лечители и билкари. Работи от няколко години съвместно с биоенерго терапевта Раран, която е сред малкото ученици на именитата Джуна, прочута със своите големи способности като екстрасенс и лечител.
Антони има диплома по Рейки и Кристали и активно изучава въздействието на минералите върху човешката аура, като паралелно с това подготвя книга, засягаща теми като методи за енергийно очистване на дома, както и техники за психична защита.

Евелина Пенкова и Антони Здравков са ученици на популярния аромолог и Рейки Мастер Росица Бакалова, обучила стотици българи в системата Рейки.

60 мин- 20 лева

Сподели