Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/02/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Любов. Темата на месец февруари. Какво е любовта? Защо говорим толкова много за нея, плачем от нея, вълнуваме се чрез нея, страдаме след нея, подхлъзваме се на нея? Защо я търсим навън, в половинки, в други, които да оцелостят душите ни? Представи си, че живеем в свят, в който думата любов не съществува. Представи си, че любов е себеосъществяването на целостта чрез личен път, който минава през много любови. Любовта с друг може да се случи, само ако този друг стимулира себеобичта ти. А любовта към себе си се изковава в страданието, както желязото се калява в огъня. Разликата е, че любовта омекотява душата, тя е балсама, който възражда всички органи, системи, всяка клетчица в тялото. Какво е тялото? Нима не е въплътена любов, едно тесто омесено от соковете, надеждите, страстта на двама души, на нашите родители?

“Да остареем заедно”, “докато смъртта ни раздели”, “винаги ще те обичам”, “ти си единствен/а”, “ти си моята допълваща ме половинка” – какво чувство предизвикват в теб тези клишета, които ни държат в плен на една всеобща и векове налагана илюзорно сигурна действителност, в която любовта се отглежда като в саксия? И един ден се събуждаш с привкуса – това ли е то? “Плати ли сметките”, “напазарува ли”, “кой-ще вземе детето от училище”, “ще закъснея скъпа”, неусетно са заменили любовните слова и романтиката рязко е паднала на -20. Има ли начин да се запази пламъка на любовта между двама души, и дали класическият и познат формат “ще се търпим заради детето” е единствената възможност? Нужна ли е романтиката за едни взаимоотношения, базирани на истината като основополагаща ценност, или това е поредната замазваща ясното ни виждане илюзия?

Партньорството като еволюционен път означава несигурност и изненади.

Играта на половинки е заложената програма, с която идваме на този свят. Тя е проявление на изначаното страдание от отделянето от великия океан на блаженството, в който всичко е плувало слято.

В тази сесия ще ви представя някои закони, които движат взаимоотношенията в двойката и ще разбулим митовете, които ни държат приковани към една вече остаряла действителност.

Ще имаме възможност да вкусим от свободата, която сърцето жадува и която е достъпна, когато се осмелим да живеем своята истина.

През метода на констелациите ще можем да надникнем във връзките си и да осветлим, това което ни работи като скрита динамика.

Ще можем да поговорим свободно на тази деликатна тема, без предразсъдъци и морални догми.

Ще притихнем, за да чуем вътрешният шепот, който ни навигира към най-щастливото ни съжителство с нас самите.

Нека този месец да стартираме най-големият проект в живота си – ДА ЗАОБИЧАМЕ ТОВА СЪВЪРШЕНО НЕСЪВЪРШЕНО СЪЩЕСТВО, КОЕТО СМЕ.

Цена: 20 лв

Запази своето място на 0894488809

info@yogamandala.net

Сподели