Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/10/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Потокът на моята Съзидателност. Втора чакра.

Намасте, прекрасни ॐ

Събитието, на което ви каня този път е посветено на въвеждане в баланс на вторият енергиен център и ще се проведе в Мандала – Център за Цялостна Трансформация на 12.10 (петък) от 18:30ч .Водещи са Десислава Костова – Mukha и Георги Ранчев.

Сакралната чакра е домът на емоциите, усещанията, удоволствията, нуждите, желанията и творческата (сексуална) енергия и от състоянието на тази чакра зависи качеството на удовлетворяване на тези нейни аспекти. Навлизайки в тази материя ние се потапяме в дълбоките слоеве на себето си, водени единствено от собствения си компас. За да осигурим дългосрочен баланс ще трябва да облечем умът си в хуманност, яснота, честност и основно себепознание за да може да насочим към себе си един истинен принцип на морално поведение относно същността ни.

Тази практика ще е насочена изцяло към Себепознание.В основата на теоретичната част от заниманията ще поговорим за това какво са Сетивата, Чувствата и Емоциите…път с начало и край…Ще се научим правилно да разбираме Нуждите и Желанията си. Ще култивираме здравословна гледна точка към Радостта и правилно отношение към Творческата енергия. Ще работим с подривната енергия на Вината, която има потенциала да блокира базови информативни потоци към Съзнанието, касаещи именно правилното разбиране и усещане за себе си. Ще разграничим всички нездравословни проявления на дисбалансираният енергиен център, един от тях е Зависимостите.

Ще споделим разнообразни техники за балансиране на чакрата, които ще дадат плодовете си още по време на практиката. Тай масаж, приятен йога комплекс, танци, психологически игри и забавление…
Благоприятен ефект от заниманията ни в Сакралната чакра ще се отрази и върху всички части от тялото, с които този център е свързан, а именно половите органи, бъбреци, пикочен мехур и кръвоносна система.
Часът е подходящ за всички готови да изпитват завинаги Радост от живота 🙂

ЦЕНА: 15лв. Важат карти МУЛТИСПОРТ.

Запазването на място – тел. 0894488809, на място на рецепцията на център Мандала или онлайн.
ВОДЕЩИ: Десислава Костова – Mukha https://yogamandala.net/team-member/desislava-kostova/
Георги Ранчев https://yogamandala.net/team-member/georgi-ranchev/

Сподели