Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/07/2015
10:00 am - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Искате ли да бъдете здрави, искате ли да бъдете силни и способни да се конфронтирате с всяка ситуация в живота си? man
Желаете ли да бъдете меки като водата, подвижни като въздуха, стабилни като земята, страстни (вдъхновени) като огъня и безгранични като пространството?

Ако отговорът на тези въпроси е „да“, ще имате възможността да се научите на тези неща чрез елементарни медитации и практики, които комбинират тибетската школа и подход и ню ейдж възгледите за енергийното лечение и самоовладяване. Ще правим медитации за свързване с всеки елемент, ще интегрираме качествата му и ще се научим как да ги балансираме, ако липсва равновесие.

При всяка болест или начални симптоми на дискомфорт, знаейки тайната на елементите и на енергийната работа с тях и изобщо, спокойно можем да върнем баланса си и да предотвратим всякакво разболяване или проблем. Самият свят, в който живеем, е изграден от елементите – от самите груби елементи, от енергиите на елементите и от вътрешните им светлини, които са чистите качества на самото съзнание. Познавайки елементите и работата с тях теоретически и практически можем не само да влияем на живота си, контролирайки го, но и да израснем духовно до постигане на пълно просветление и възнесение.

Ще направим медитации за защита, за засилване на организма и духа и ще пречистим себе си с могъщата сила на елементите.

Цена: 67 лв
Лектор и водещ: Кирил Цветков, магистър по Философия и култура на Изтока

Моля потвърдете присъствието си предварително на 0894488809, info@yogamandala.net

Сподели