Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/05/2017
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


*** СЪБИТИЕТО Е ПОДХОДЯЩО И ЗА МЪЖЕ ***

Има в моменти в живота, когато се чувстваме все едно в блато, когато освен че нямаме енергия, сякаш всичко е в застой – не можем да намерим нова работа или дейност, не идват финанси, не идват нови познанства и възможности, нито идеи.

Именно заради тези моменти на помощ идва практиката „Пробуждане на източника“. За да направим място в живота си за новото, желаното, е нужно да „изчистим“ всичко негативно, натрупвано и преживявано с години. И вече на „разчистеното“ да призовем онова, за което копнеем, канейки го да се настани трайно в живота ни.

Динамичната медитация „Пробуждане на източника“ изчиства първи и втори център – енергийната ни „батерия“. Именно в нея са събрани обидата, мъката, неизразения гняв и неизживяното удоволствие.

Практиката „Пробуждане на източника“ е част от системата на танц Мандала. За разлика от танца е подходяща и ЗА ДВАТА ПОЛА. Нейната роля е да изчисти женския център при жените –матката, а при мъжете да отблокира напрежението в ануса.

 „Пробуждане на източника“ е практика, свързана с дишане, движения на таза, отпускане, гласови практики и медитация. Тя е интензивна и работи предимно с първи и втори енергийни центрове. Провежда се на 3 цикли, а всеки цикъл е съставен от 4 етапа. Благодарение на енергията, която акумулираме, може да излеем подтиснат:

–             гняв

–             мъка

–             радост

–             подтиснато удоволствие

След практиката ще имате много по-голямо желание за истинска интимност, ще се чувствате по- леки, по-ведри, по-спокойни. Щом отблокираме сексуалността си, освобождаваме и потока на изобилието в живота. Те са като скачени съдове. „Пробуждане на източника“ работи и на физическо ниво. Тялото се изчиства от токсините.

Забележка:

Два часа преди практиката не се приема вода и храна;

В кои случаи НЕ се препоръчва „Пробуждане на източника“:

– При напреднала фаза на рак

– При напреднала фаза на доброкачествени тумори

– При напреднала фаза на миома

– При операция или раждане чрез секцио през последната 1 година

– При остри вирусни или инфекциозни заболявания

– При остри ставни заболявания

– При диабет, ако имате нужда често от инсулин и хидратиране

– При епилепсия, шизофрения и други сериозни психически заболявания

– Девойки под 18 години могат да я правят, но само, ако вече имат месечен цикъл

– При бременност

Облекло: Удобни дрехи (клин, спортен екип)

Цена: 25 лв

Водещ: Петя Коленцова

Петя Коленцова е жена, живееща в творческия поток на живота и споделяща знания и практики с всички, които имат желание да ги чуят и опитат. Тя е ученичка на Натали Вита, която е получила знанията си за танца Мандала от създателката му – Мая Курицина или както е по-популярна Мая Мандала. Сертифициран преподавател по Мандала и „Пробуждане на източника“, инициирана в Рейки първо и второ ниво от мастер Малгожата Борковска от Полша.Завършила курс за терапевти по „Първична терапия“ и освобождаване на травми от детството при психотерапевта Елица Великова – Пиюша.

Повече за нея вижте в нейната фейсбук страница: Petya Mandala Dance

При въпроси за практиката Петя е готова да ви отговори на тел. 0885 645 794 или petyakolentsova@gmail.com

Сподели