Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28/10/2018
5:00 pm - 6:20 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Венера е планетата на любовта и парите, която става ретроградна веднъж на две години. Докато се движи назад, тя ни дава възможност да трансформираме начина, по който се свързваме – със себе си и с другите, със самата любов, с ценностите и финансите си. 

От 24 до 31 октомври Венера изчезва от небосклона – потъвайки в тъмнината, тя се превръща от Вечерница в Зорница и започва своя нов 584-дневен небесен цикъл. Този вълшебен прозорец във времето носи мощен енергиен заряд за освобождаване от всичко, което вече не работи за нас на любовен и финансов план. Сега е моментът да разчистим старите проблеми, за да можем да приветстваме новите възможности. Защото новата Венера ще ни предложи празен лист, върху който да напишем следващата глава от личната си история.

Ако чувстваш нуждата от пречистване, включи се в предстоящия ритуал! 

По време на събитието ще участваш в:

  • Запознанство с Венера – астро беседа за дейностите, които планетата управлява и какво е добре да направиш докато тя е ретроградна;
  • Водена медитация + практическо упраженние за повече лична яснота;
  • Ритуал за пречистване

Цена: 15 лв. Карти Мултиспорт важат!

Водещ: Мими Дончева, астролог и йога инструктор

Запази своето място на: 0894 488 809, info@yogamandala.net

Сподели