Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/12/2018
6:45 pm - 8:15 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Предколедното вълнение лесно може да премине в предколедно притеснение. Най-празничните дни в годината често внасят допълнително напрежение в натовареното ежедневие – планове за пътувания, подаръци, готвене, допълнителни разходи… Чувстваш ли се изморен от самата мисъл за всичко това?

Значи е време да се погрижиш за себе си, да раздвижиш тялото и успокоиш ума. Тази предколедна виняса ще бъде посветена на добрия баланс между дейност и почивка. Ще започнем със загряваща пранаяма и активни виняси за връзка с вътрешния огън. Важно е през студените, мрачни дни да поддържаме тялото топло и енергията си висока.

След това ще влеем в практиката си нежни преливащи пози за отпускане на нервната система. Йога е чудесен начин да регулираме нивата на стрес и да зададем на ума нова посока на движение. Ще завършим практиката си с дълбока релаксация, за да се приберем у дома отпочинали и бодри и да посрещнем Коледния сезон с усмивка.

Кога: 11.12.18, 18:45-20:15
Къде: yogamandala
Цена: 13 лв (карти Мултиспорт важат)
Водещ: Симона

Сподели