Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/05/2018
6:00 pm - 7:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Кармични връзки са тези,които са се свързали в минали животи(или в този) с хора и при взаимоотношения ,които не са от любовта и когато не сме били в центъра си.Връзки ,свързани с непреживяни,подтиснати емоции, с неплатени дългове на всякакво ниво,когато сме проявявали претенции към някой,в конфликтни състояния,когато сме имали силни чувства ,страсти,много емоции към някой или мислим за него натрапчиво.
Тези връзки с времето, несъзнателността и натрупването на емоции стават все по-силни, втвърдени и кристализирали, като през тях изтича наша енергия към другите и обратно-от другите към нас тече също.
Тези връзки са обезсилващи .Те пречат да бъде простено и освободено миналото, спомени и партньорства,които са “приключили”,да бъде видяна по-голямата картина и да продължим по пътя си свободни от ненужни тежести.

Медитацията е подходяща след прекъсване на дълги връзки с човек,при раздяла,за премахване на стари кармични връзки с някой,който като че ли ви преследва в мислите ви,а също така и за освобождаване на кармични отношения с любим човек,за да продължите на ново,по-високо ниво.
Ще работим с енергията на арх.Михаил-мощно поле от божествено съзнание,което се грижи за баланса в многоизмерността.

В тази медитация:
Ще поканим на ниво душа човека,с когото желаете да освободите миналото ,кармата,да прекъснете връзките,които ви черпят, да върнете силата си,да разберете нещо важно за вашите отношения и да си простите.
Възможност да приключите напълно взаимодействията си с някой,или да поставите отношенията си на ново,по-високо и фино ниво.
Ще се балансираме.

Цена: 12 лв.

Водеща: Мая Митрева

Мая Митрева-дългогодишен езотеричен консултант и светлинен съ-творец. Представя практики, които имат за цел да съдействат на хората да чувстват, разбират и да се свързват по-добре със себе си и с домовете си. Води интензивни курсове по фън шуй и сътворяване на карта на мечтите, курсове за работа с кристали, практики с архангели, светлинни аурични пречиствания и такива на дома.Занимава се с медитативни практики и ченълинг от 13 години.

Сподели