Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/10/2017
6:00 pm - 7:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ели Шербан ще сподели с нас знание, което наричаме живо, защото е устно предадено от жена, живееща в опитността, която предава. Самият живот отвява Ели на един остров, където среща Дайва. Там, под яркото синьо на небето, парещото слънце, останките на древните храмове, морето и шарената тълпа туристи, срещата им е естествено сближаване и обмен. Общуват повече от година, през която Дайва предава на Ели практиката.

Идеята в тази практика е, че вътре във всяка жена е скрита огромна сила и мощ, която всяка от нас носи в латентно състояние скрита вътре в матката си. Практиката е създадена от Мила де Клар като нейна лична система за пробуждане на женската сила. Тя е била чешка балерина, отдадена на класическия балет и живяла по време на втората световна война. Мила посвещава 20 години от живота си в пътуване и изучаване на традиционните женски танци. Тръгва от Египет, където в продължение на 3- 4 години изучава местните танци в дълбочина. След това минава през Анадолия, Сирия, Пакистан, Индия, Китай, Бали, Япония. Накрая създава практиката за пробуждане на Женската Енергия, базирана на всяко едно движение, повтарящо се при всички народи, при които е живяла и изучавала.

Практиката никога не била описвана. Предава се само устно от обучени, от самата Мила де Клар, жени. Движенията са както познати и близки, така и много далечни и непонятни на нас съвременните жени – простота, елегантност и финес, които ни трансформират дълбоко и пробуждат вътрешния огън, който ни позволява да пресътворим себе си наново.

Докато усвоява практиката на острова, Ели остава там 7 години. Към съвместната им работа с Дайва се присъединява и един немец, и на всяко Новолуние и всяко Пълнолуние тримата преживяват празника на Духа. Впоследствие към тях се присъединява и един руснак мистик, който предава на Ели ритъма на Земята. И така неусетно островът, другарите в Духа, ритъмът на танца, мощта на Гонга, с който работи, вибрацията на Хармония и преживяното Единство довеждат до нейната лична трансформация.

 

Цена:
20лв.

Пробуждане на Женската енергия + Гонг медитация – 30лв.

Водещ:

Ели Шербан

Ели Шербан е от тези хора, които сега наричат с много имена. Номад по природа, тя е изминала стотици хиляди километри сама, от Калифорния до далечния Изток. Да среща странници и много ярки пъстри персони е част от живота й . Пътят, казва тя, ни променя неусетно в движение, свързваме се дълбоко със самите себе си, срещаме подобните на себе си. Ели учи Кундалини йога за жени при калифорнийката Гуру Ратана. Минава обучение при Гонг Майстора Масимо Пиаца, а през 1999 г. е посветена в практиката на Звука и Светлината на Учителя Чинг Хай. Израства с книгите на Учителя Дънов.

Сподели