Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/02/2016
6:30 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


СЕМИНАР – ПРОЦЕСЪТ
Открий своята емоционална карта .Как да получа съобщението. Чувства и емоции.

включена пълна сесия Трансформационно дишане
5 Февруари (Петък) 18:30 – 21:00ч.

„Просто спрете за момент и дишайте. Ние вече сме всичкo което можем да „бъдем“. Ние сме перфектни такива каквито сме. Не е необходимо да правите нищо , но само да присъстватe в този момент ТУК И СЕГА.“
Майкъл Браун

Водещ: Руми Чолакова

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ. МОЛЯ РЕЗЕРВИРАЙТЕ УЧАСТИЕТО СИ ПРЕДВАРИТЕЛНО – ТЕЛ. 0894 488 809

Къде:
Мандала – център за цялостна трансформация
бул. Мария Луиза 58 ет. 4,5,6 (сградата с Карфур)

Цена: 35 лв

В този семинар ще си припомним ЧУСТВОТО. Ще поканим запечатаните в нас и потиснати емоции да изплуват ,ще ги прегърнем и почустваме.За да ги разтопим ……..
И продължим напред към Сърцето си.

„Позволи на болезненото да ти помогне. Сближи се с онова, което те наранява и те тормози. Срещни се със своята самота, погали тъгата си, танцувай с гнева си, полюлей се със срама си. Спри да превръщаш комфорта в такава добродетел. Престани да очакваш, че духовната практика ще те накара да се почувстваш по-добре. Сближи се с дискомфорта, без да ставаш аскет или да се посвещаваш на болно отрицание.“
– Robert Augustus Masters

Като част от Процеса, този семинар отново ще ни напомни,че духовните практики нямат за цел да ни помогнат да се почустваме временно добре като избягаме от действителността. Дъхът ще ни научи как да живеем осъзнато, да поемаме отговорност за своите мисли,думи и постъпки и да бъдем свободни.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ПРОЦЕСЪТ
КАКВО Е ТОВА ?
ПРОЦЕСЪТ е покана за съзнателно активиране силата на нашата божествена същност или ВътрешнотоПрисъствиe в нас чрез акумулиране на осъзнатост за всеки един момент в живота ни .
Чрез Процесът ,Осъзнаването на настоящия момент се превръща в състояние на съществуване, в което ние безусилно съчетаваме всеки един подарен ни миг от живота със безграничните възможности на Нашата Вътрешна Същност по такъв начин,че сме в състояние да отговаряме съзнателно на всяко преживяване в живота си, вместо да реагираме спонтанно. Отговорът винаги е един и същ – благодарност. Това не е благодарност ,която разцъфва само защото животът ни се развива точно по начина , по който ние искаме или защото всичко в нашия жизнен път е лесно. Това е благодарност за поканата, за пътуването, за подаръка живот.
Процесът подготвя за нас пътя, по който започваме да се връщаме към нашето автентично състояние на спонтанна радост и креативност по начин, който не изисква допълнителни външни инструменти. Изисква се само съзнателно и дисциплинирано използване на нашето Внимание и Намерение. И нашия Дъх.
Според Универсалния закон за причина и следствие „Поискай и ще получиш“ и „потърси и ще намериш“. Автоматично и неизбежно следствие на този закон е, че ние винаги виждаме само това, което търсим, и всички преживявания, които имаме в нашия живот са винаги точно това, което ние сме си пожелавали. С други думи, нашият живот е отговор на въпросите, които сме си задавали и които продължаваме да си задаваме. Причината, поради която това невинаги е очевидно за нас и не може незабавно да бъде осъзнато е, че повечето от нашите търсения и желания се случват несъзнателно, базирани на цяла система от вярвания (в повечето случаи неправилни условни интерпретации), по-голямата част от които ние сме възприели като деца.
Ето защо, ако не ни харесва това, което виждаме в живота си или качеството на това, което преживяваме, наша e отговорността дасе обърнем към себе си и погледнем дълбоко вътре в нас ,за да достигнем, разберем и след това да променим нашите несъзнателни причинно – следствени вярвания . Да променим мислите си. Никой друг не може да направи това за нас.
Възможността да направим това за себе си, е точно това, което наричаме свободна воля. Това е Волята да дишаме !

КАК СТАВА ?
ПРОЦЕСЪТ НА ПРИСЪСТВИЕ се инициира, когато седнем за първи път с намерението да се свържем съзнателно с Дъха си,тоест със Себе си.
Волята да продължим и завършим Процеса като го доведем до наше състояние на съществуване трябва да дойде от нас и товаможе да бъде постигнато само от нас. Ние не можем да извършваме вътрешна работа за някой друг. Така както не може да дишаме за някой друг,да живеем живота на някой друг.

КАКВО ЩЕ НАУЧИМ :
– как да прилагаме в ежедневния си живот Техниката на Трансформационно дишане-ТД- безопасен, лесен и същевременно мощен и много ефективен метод на самолечение
– Съзнателно взаимодействие със закона за причина и следствие – утвърждения
– работа със звукови вибрации за повишаване на нивото на вибрация на енергията ни и освобождаване от стреса
– осъзнаване на реалността в медитации на образи и движения

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИМ ?
Осъзнаването на нашето Вътрешно Присъствие дава възможност на това,което всеки един от нас смята че е Бог за него ,да присъства физически,ментално и емоционално във всички наши житейски опитности –
• свободата да бъдем такива каквито сме
• перфектно здраве, спокойствие и мир в сърцата
• креативност ,
• осъзнаване съвършената перфектност и красота на всичко, което е. Да прегърнем живота такъв какъвто е
• безкрайни възможности на сътворяване

• Спонтанна радост от самото съществуване
• Безусловна любов
• Единство с целия живот
• Животът е моя Бог и Осъзнаването на настоящия момент е алтара, на който поднасям моите молитви и благодарности

ЗАЩО ДА УЧАСТВАМ В ПРОЦЕСА ?
Нашият избор да присъстваме осъзнато във всички наши житейски ситуации вдъхновява и други да поемат отговорността и да присъстват осъзнато в техния живот. От друга страна, тези хора ще запалят искрата в още много други хора. Следователно осъзнатото Присъствие в нас е вечната искра на Съзнанието във Вселената ,което няма край създавайки верижна реакция,когато бъде споделено чрез живота ни.
Няма сила в цялото творение, което да може да го изгаси, когато ние съзнателно избираме да се събудим за това КОИ СМЕ и да го споделим със света чрез нашия жизнен опит.
Това е нашето съзнателно усилие да направим вътрешно пътуване към себе си, което ще бъде пример и по този начин от полза и за света в който живеем.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ТОЗИ СЕМИНАР ?
За всички вас, независимо от възрастта , които осъзнавате ,че СЕГА е идеален момент да изберете да пораснете емоционално ,за да бъдете свободни !

С Руми Чолакова – работейки повече от 20 години като директор на своята фирма ,Руми перфектно разбира своите бизнес клиенти ,подложени на непрекъснатия натиск на времето и стреса в професионалния бизнес сектор ,породени от необходимостта да подтискат истинската си същност и да се представят в удобна за бизнес нормите светлина . Независимо от външната форма на успяла бизнес дама, Руми усеща дълбоко в сърцето си необходимостта от промяна и така започва нейното пътешествие към самата себе преди повече от 15 години . Днес тя е сертифициран фасилитатор и тренъор към американската фондация по трансформационно дишане ,преминала всички нива на обучение под директното ръководство на Dr. Judith Kravitz – създател на фондацията . Руми работи и като сертифициран преподавател по йога към Yoga Alliance ,USA,преминала е обучение към австралийската школа Shakti Spirit Yoga ,Bali.Тя е благодарна на шанса си да има възможността да срещне в живота си и да се обучава при световно известни учители като Shiva Rea, Twee Merrigan, Rachel Hull, Anna Smallwood, Elizabeth Gurumukh, Snatam Kaur, Sri Sri Ravi Shankar, Annand Sharabi , Sat Santokh Singh Khalsa, Alan Finger , Guru Made Sumantra, Deva Premal and Miten.
Нейната интуитивна възприемчивост към Тялото, Ума и Духа и дава възможност за дълбока връзка с тези, които тя насочва по личната им пътека към духовно израстване. С много топлина и нежно внимание в съчетание със силната си енергия, Руми е посветила живота си да ви подкрепя във вашата лична еволюция. Нейната дарба е да помага на другите да се свържат със собствената си сила, цялостност и съвършенство.Руми работи с групи и в частни сесии в България,САЩ,Англия и Коста Рика.
Повече информация в :
www.transformationalbreathing.com
http://www.breathforlife.eu/

Сподели