Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/07/2018
8:30 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Тази отпускаща сесия ще е нещо между медитация, литературно четене и наслада за ума с мъдрите строфи, извадени от произведението „Градината на Пророка“ на Халил Джубран. Ако искате да поемете светла мъдрост, да обновите менталната и душевната си същност, отделете си един час сред лавровите вишни на балкона на „Мандала“. Това ще е час на медитация и духовно просветление. Водещата Анастасия ще ви въведе в медитативно състояние и докато сте в него, ще се наслаждавате на мъдрости, които със сигурност ще можете да осмислите по-добре, отколкото ако просто прочетете книгата на Джубран или присъствате на обичайно литературно четене. И всичко това ще се случи на фона на нежна, отпускаща музика. Това преживяване със сигурност ще ви помогне да изкачите духа си на Шестото небе.

Облекло: без специални изисквания, но за да ви е удобно, носете меки и удобни дрехи, които да не ви стягат..

 

Кога: 18-ти юли, 20:30-21:30

Цена: 10 лв. 10 места за притежатели на МултиСпорт.

За записвания: тел. 0894488809 или онлайн 

Водещ: Анастасия Манлихер

Анастасия Манлихер води групови и индивидуални релакс и медитативни сесии, тренинги за освобождаване от стреса и за трансформиране на неблагоприятни житейски обстоятелства от началото на 2014г. Разработва и двигателна програма за здравето на гръбнака и ставите и срещу обездвижването на съвременния човек, базирана на йога асани, китайска гимнастика и лечебна физкултура. В продължение на вече повече от четвърт век изучава философията и практиката на йога, приложна психология, различни системи за възстановяване баланса на тялото и ума. Учи психо-соматика още по време на бакалавърската си степен в университета. Завършила е Клинична педагогика и психология за деца с психо-соматични заболявания. Част от обучението й са дисциплини по детско-юношеска и обща психология, неврология и психиатрия, анатомия и физиология, педиатрия и кинезиология. Магистратурата й е Връзки с обществеността, а в момента е докторант по Психология на здравето в Софийски университет – специалност, която отново разглежда връзката психика-емоции-тяло-социум.

 

Сподели