Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/04/2016
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Нетипична лекция, водена от един човек далеч от просветлението, но поел по този път. Лекция, в която той разказва как е намерил себе си и какво му помага да се задържи в състояние, в което е по-смел, продуктивен, креативен и вдъхновен от всякога.

Една лекция за малките навици, които ти помагат да се освободиш от стреса, да подредиш мислите си, да не изпитваш страх да действаш, да чуеш вътрешния си глас. Някои го наричат просветление (или по-скоро пътят към него). Други му казват „The Zone“ или „The Flow State“ от английски. На български май се нарича „Зоната“.

В това състояние „изпадат“ монасите, когато се молят. В него влизат спортистите, когато са на върха на формата. Както и музикантите, когато се потопят изцяло в музиката и я усещат с всяка клетка на тялото си.

В него сме влизали и ти и аз – когато правим нещо любимо и сме изцяло погълнати от него. Не усещаме как минава времето, 100% концентрирани и отдадени на задачата, но без усилие – нещата просто се получават. Нито се тревожим какво ще се получи, нито какво ще си помислят хората. Това, което правим е цялата ни вселена. Съществуваме само ние и задачата.

Тази лекция ще разкаже за опитът на един млад човек да задържи себе си в това състояние постоянно, по своя воля – не само, когато вселената се смили.

Да работиш и твориш от това състояние ражда най-големите пробиви в науката, изкуството, спорта и т.н. Представете си сега да бъдете в него всеки ден, почти постоянно… За лекторът ни в това се състои е просветлението. Имаш всички отговори, при това ги намираш вътре в себе си.

Лекцията е безплатна, но всеки гост ще има възможност да остави дарение, а всички пари отиват за да реализира мечтата си едно момиче, което може да ни научи много за това състояние и за това какво значи да даваш на хората, без да очакваш отплата. За прекрасната Вася Попова, един от най-големите ни музикални таланти, която беше приета в Berklee School of Music, Boston (най-добрата музикална академия в света) и все още не може да събере пълната сума, за да покрие първия си семестър.

Лектор е Димитър „J“ Миланов – блогър, моден предприемач, маркетолог, любител музикант и будист по душа.

 
P.S.
 
Лекцията е безплатна, но всеки гост има възможност да остави дарение за една специална кауза. Това е каузата на един човек, който е минал през много от периперите, и е развил много от навиците, за които става дума в лекцията, вероятно без да го осъзнава. Тя е от хората, на които трябва да удариш рамо, защото виждаш, че тя би го направила за теб (дори да не те познава добре). Повече за въпросната кауза – на място 🙂
 
 
Сподели