Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/12/2018
2:00 pm - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Един уъркшоп за всички Сътворители на реалности, поели с намерението да изследват себе си по пътя на баланса, на „златната среда“, в този случай обективната материална реалност /кристалите/ и метафизичното /универсалната сила на Живота – Рейки/ преплетени в едно.

Кристали, енергия, сакрална геометрия, изцеление, осъзнатост, развитие, радост, баланс, хармония и безусловна любов, едно пътешествие към мечтите започва с първа крачка.

Рейки с кристали ще добави един Красив Аспект във Вашата Рейки терапия / практика, но и във Вашия Живот.

Балансирано обединява технически аспекти, с научни аспекти и с по-мистериозни – метафизични аспекти.

Как използването на Рейки с Кристали се различава от обикновеното използване на кристали и обратно?

 

Кристалното Рейки комбинира, намеренията, със свойствата присъщи на кристалите и енергията на Рейки – универсалната Сила на Живота, за да създаде мощни енергийни провеждания, които могат да се използват лично от Вас или за другите за постигане на баланс на всички нива.

 

Енергията в Рейки с Кристали е същата енергия от традиционното Рейки, но освободена от всякакви Условия, по отношение на Възможностите на Универсалната Сила на Живота.

В Рейки с Кристали разглеждаме нещата от по-различно ниво, през науката, така че Рейки да бъде използвана без ограничителни вярвания /които лимитират усилията Ви/.

 

Привлечени са само онези, които са готови да работят с Рейки с Кристали, за да подобрят Телата, Съзнанието и Живота си.

 

Използват се подбрани кристали и се подреждат по специален начин около и върху Получателя, след което Рейки енергията протича през Рейки практикуващия в кристалите и Получателя.

 

В Рейки с Кристали се работи със символи, чиито енергиен резонанс е извън физичното 3D програмиране. Тяхната фундаментална структура използва сакралната геометрия:

 

Спирала“

„Везика Пискас“

Бороминовите пръстени“

„Триподът на Живота“

„Семето на Живота“

„Звездата на Давид“

Метатронов Куб“

Цветето на Живота“

 

Какво ще получите допълнително:
–             Техника за почистване на аурата
–             5 техники за балансиране на чакрите свързани с принципите на Рейки
–             Медитация за фокусиране на намерение
–             40 минутна групова кристална комбинирана Усуи кристална Каруна Ки Рейки сесия на края на събитието за желаещите

Водещ: Мария Мягкова /лекар, сертифициран в САЩ и Канада учител и терапевт по Усуи и Каруна Ки Рейки и Рейки с кристали; сертифициран в Обединеното Кралство, ТЕС практик и практик, работещ със зависимости; практик по дихателни техники, сертифициран от Руски обучител и професионален масажист/

 

За мен е призвание да фокусирам и прилагам познанията си в служба на вашето здраве, благополучие и добруване!

Цена: 30 лв

Сподели