Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/03/2015
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Ще се съберем отново на мартенското новолуние в риби, за да разчистим пътя пред нас и да се осовбодим от невидимите кармични нишки, които ни държат пленници на миналото. Ще пуснем онова, което е време да бъде погребано и ще поканим онова, което чака да бъде проявено. В навечерието на пролетното равноденствие е важно да намерим баланса между миналото и бъдещето от настоящия момент.
Новолунието в Риби ни дава възможност да се свържем с дълбините на океана в нас и да потърсим скритите съкровища. Нашият потенциал е най-големият дар, с който идваме на Земята. Но той е скрит, за да можем да намерим и извървим сами пътя към себе си. Да разберем какъв е той и да направим крачки към проявяването му е смисълът на живота ни. В днешната динамична реалност е трудно да мислим за тези неща. Затова ви каня на този ритуал, в който заедно да отворим портала към измеренията, от които струи Яснота, Сила и Любов и ще проявим най-висшата възможна реалност според плана на нашата душа.

Дава ни се възможност да направим кардинални промени в живота си. Всичко, което искаме, колкото и голямо или невъзможно да ни се струва, може да бъде проявено сега. Нека не пропускаме този шанс.

Цена: на дарение

Сподели