Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/02/2016
11:00 am - 1:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Продължителност на практиката: 2 часа

Подарък – 1 посетител на случаен принцип ще получи подарък – висококачествена етерична смес в рол он шише на марката 11 ЛУНИ, съдържаща маслата използвани в практиката.

Всички участници ще получат и картонче с утвърждения, свързани с темата на съответната практика, с които да могат да работят през целия месец.

ПОМИРЕНИЕ И ЛЮБОВ

ТЕМА: АЗ И ВРЪЗКИТЕ МИ

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА: ИЛАНГ ИЛАНГ, ДИВ ПОРТОКАЛ, ТАМЯН, ИНДРИШЕ, БОРОВИ ИГЛИЧКИ

ПРАКТИКА: РИТУАЛНА ЙОГА ЗА СЪРДЕЧНА ЧАКРА – С ФОКУС КЪМ ОТВАРЯНЕ НА СЪРЦЕТО, КУЛТИВИРАНЕ НА ПРОШКА, ПРИЕМАНЕ НА ДРУГИТЕ И РЕАЛНОСТТА С ОТВОРЕНО СЪРЦЕ

ЧАКРА – СЪРДЕЧНА – АНАХАТА

УТВЪРЖДЕНИЕ: ПРОЩАВАМ И СЕ ОСВОБОЖДАВАМ. СЪРЦЕТО МИ Е КАНАЛ НА ЧИСТА ЕМАНАЦИЯ НА БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ

Тази ритуална сесия е част от 12-те годишни практики, които Деви предлага всеки месец в Център Мандала в София. Тe включват всичко, от което имате нужда, за да поддържате енергията си висока и в резонанс с живота.

По време на тази сесия ще създадем пространство, в което да поканим енергията на прошката и любовта и по този начин да разширим сърдечното пространство и да поканим обратно всички, които сме изключили, които са ни обидили, или които са ни били „трудни“ учители. Ние не виждаме нишките, които ни свързват с тези ситуации в живота ни, но те влияят на нашите мисли, вярвания и поведение. Когато извадим наяве тези скрити динамики и ги видим вътре в нас, ние се освобождаваме от тях, олекваме и позволяваме на движението на ЛЮБОВТА да навлезе в живота ни.

Използването на етерични масла от древността се счита за лечебен холистичен метод. Етеричните масла улавят есенцията, духа на растението и могат да балансират физическото тяло, емоциите, мислите и да повдигнат духа ни. Миксът от техники, които Деви използва са плод на нейните обучения, преподаване и лична опитност през последните 14 години.

Практиката е посветена на интегриране на потока на помирението и любовта чрез пасивни пози, близо до земята, които се задържат между 3 и 5 минути. В часът ще  работим и със утвърждения, дихателни техники и натурални арома масла за оптимален ефект. Използват се помощни средства, като болстери (цилиндрични възглавници), блокчета, възглавнички и одеала.

Повече за ИН йогата:

Ползи и приложение на ИН йогата:

Нашият ден е изпълнен с множество ЯН действия – ние общуваме с другите, движим се, понякога дори препускаме през ежедневието, за да се справим с натоварените си графици. Информацията, която внасяме в системата си е толкова много, че понякога не можем да я преработим и това предизвиква стрес, безсъние, раздразнителност, депресия и други неблагоприятни състояния. Източните системи ни учат, че здравето се базира на баланса между активност/действие и пасивност/почивка – ИН И ЯН. Ин йогата е чудесен начин да рестартираме цялата си система и да дадем нужната почивка на тялото и ума си, за да изживяваме истинско щастие в телата си. Чрез ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната обвивка, която обгръща мускулите и прераства в сухожилия. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йогата e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира

 

За кого е ИН йогата?

ИН йогата е за всеки – от напълно начинаещ в йогата до редовно практикуващи и преподаватели. Нейната достъпност и дълбок ефект я правят абсолютна необходимост за всеки, който търси вътрешен покой. Тя е чудесно допълнение към по-динамичните практики, а също може да се практикува и напълно самостоятелно. Ако сте имали физически или психически натоварен ден, непременно завършете с ИН йога, за да се приберете вкъщи усмихнати и в мир със себе си и света.

 

“Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти”

Китайска поговорка

За водещата: Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения.  Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. 8 годишният опит в преподаването + 14 те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си.

Интересът и влечението и към медитацията я среща с невероятни канали, като Солара Ан Ра и Хари Баба, като получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства. Часовете и са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.

Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, Щатите и много други места по света, което оформя способността и да среща Изтока и Запада в часовете си. С нейните флоу практики ще усетите движението на праната (енергията) в тялото си по плавен, но силен начин, който ще ви помогне да творите със замах и без страх, изразявайки себе си тотално и без задръжки. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по прана флоу навсякъде по света.

Цена: 15 лв

С предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net

Сподели