Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/04/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Скъпи приятели, School of Life Bg, „Училище за Живота Бг“ има удоволствието да ви покани на изцяло практическа сесия за Създаване на Нова Квантова Реалност, част от програмата ни за Програмиране на Реалността на Ума, където ще приемем за даденост, откритията на квантовата физика и ще ги приложим на практика.

Ще открием и заменим нашите вярвания и убеждения (на подсъзнателно ниво), които ни създават напрежение в настоящият момент и ще визуализираме и програмираме на квантово ниво един нов ден, такъв, какъвто желаем.
Ще използваме визуализация, регресия или прогресия, повторение и алфа и тета техники за програмиране и запазване на новите модели и кодове на убеждения и един ‘нов’ ден в медитация.

Програмиране на реалността e оригинален и иновативен метод и подход за програмиране на квантово ниво, разработен от „School of Life Bg“.
Представлява програма за цялостна трансформация: Програмиране на Реалността на ниво УМ, ТЯЛО и ДУША – Reality Engineering of Mind, Body & Soul.

Цялата реалност е изградена от енергия и информация – съзнание, нива, вибрации и измерения. Твоите мисли, както и самата материя са изградени от енергия, кванти.

Предлагаме ви цялостен уникален комплекс от инструменти, енергийни и психични техники и упражнения за програмиране на реалността, основани, както на древни мистични знания, така и на най – съвременните психични технологии и психологични науки с които да изградите реалността, която искате.
Ще използваме вселенските закони, езика и кодове на програмирането на реалността.

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?
– ПРАКТИКА
Експериментите показват, че това върху което фокусираме вниманието си променя нашата действителност.
Ще направим „гърне на желанията“, което ще може винаги да носите със себе си.
Предполага се, че живеем във Вселена, където всичко е свързано. Съществуват безброй паралелни опции, от нас зависи, коя ще изберем.
Какво искате да промените? Готови ли сте да поемете отговорност за промяната, за това, което създавате, тази на Създателите? Нашата реалност е продукт на нашите мисли и вярвания.

– МЕТОДИ за програмиране на Ума: „Училище за Живота Бг“ създава своят Reality Engineering метод като използва квантовото програмиране на матрицата, холографската вселена, и взаимства от методите: Силва, НЛП, Трансърфинг, ТЕС, Положителна Интелигентност, хипноза, тета програмиране и други.

Нашият ИЗБОР
Когато умът, тялото и душата ни са в хармония, ние сме здрави, щастливи, творим и постигаме желанията и мечтите си с лекота, изпитваме удоволствие от постигнатото, резонираме на вибрацията на безусловната любов, състрадание, търпение, приемане и благодарност.

Да бъдем здрави, да имаме енергия, да творим чудеса, да живеем на по-висока вибрация в синхрон с прехода на земята е наш избор, избор, който правим всеки ден.
И още: „Съзнанието твори действителността, а ние творим съзнанието си.“ Това, което приемаме за вярно, се превръща в нашата реалност.

Ще ви очакваме.
Прегръщаме ви и ви изпращаме любов и светлина.

 

Цена: 25 лв (заплащане на място)

Водещи: Анжелина Гейджър и Glenn Smith

Кои сме ние?

Екипът на „School of life Bg” се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.

 

Glenn Smith е един от двамата основатели на “School of Life Bg” – „Училище за живота Бг”.

Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк и Дейвид Уилкок. Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.

Интерактивната част и медитациите се водят от Анжелина Гейджър, другият основател на „School of Life Bg” – „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт и духовен учител, с много голям спектър от духовни и енергийни практики, енергийна терапия и масажи, водени медитации, сакрална геометрия, ангелска терапия, работа с махало, кристална и ароматерапия, хипноза и регресия, алтернативни терапии, рейки (2 ниво), ученичка и последователка на Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Друнвало Мелхезедек, Енодея Джудит, Донна Итън, Сал Ракеле, Дияна Купър, Дорийн Вирчу, Марк Хайман, Милен Николов, Петър Дънов, Вадим Зеланд и др.

Глен и Анжелина работят заедно по School of Life Bg през последните 4 години и съставят различни модули, черпят опит от пътуванията си около света, запознават се, научавате и събират различни духовни и енергийни практики.

Методите които използват са: медитация, рейки, енергийно пирамидално лечение, пречистване със сол и вода, психотерапия и регресия, репрограмиране на реалността, хипноза, кристална и цветна терапия, настройка на чакрите със звук и кристално легло, ароматерапия, тибетски купи, гонг баня и др.

 

Мисията на основателите е да спомогнат за разпространяването на знанията и практиките на новата епоха до колкото се може повече хора, които са избрали да вървят по пътя на личностното и духовно израстване и просветление.

Сподели