Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/12/2018
6:30 pm - 8:20 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В тази сесия Деви ще ти представи нов комплекс от асани и пранаяма, който да работи специфично с проблемните области в тези зони.

Усещаш, че гърбът, вратът, кръстът и раменете са проблемна зона и често имаш болки или схващане там? Аз също! Затова изследвам всякакви начини да балансирам асиметрията на двете половини и да хармонизирам противоположностите в тялото си чрез практиката си. Ще работим по проблемните зони чрез уникалния асиметричен подход, който ме спаси от болките, за да възвърнем баланса и виталността в тялото си. Много от вас работят дъгли часове на стол, пред компютър. Това води до сковаване на раменете, врата, болки в гърба и кръста. Тялото е съвършен инструмент, който има нужда от постоянно настройване и грижа. В този час ще се фокусираме върху посланията на тялото ни и ще се научим да го чуваме и да отговаряме адекватно на нуждите му. Ще балансираме между сила и гъвкавост чрез терапевтичен подход към асаните, за да събудим естествените оздравителни сили на тялото. Ще завършим с пранаяма и медитация, които осигуряват правилния път на енергийния поток в тялото.

За кого е този час: 

Всички хора от всички възрасти, без ограничение!

Какво ще научиш:

Ще изследваш сам тялото си и ще научиш повече за собствените си асиметрии

Можеш да се докоснеш до по-дълбоката причина за тези асиметрии

Ще си тръгнеш с техники, които да прилагаш ежедневно

Ще разхлабиш енергийните блокажи и възли в тялото си и ще усетиш потока на живителна сила в тялото си

Ще насочиш фокуса си към благосъстоянието си, вместо към проблемите си

Ще се почувстваш изпълнен с живот и сили

Цена: 18 лв. Важат карти Мултиспорт

Важно! Местата са ограничени и бързо се запълват.

Запази своето място на 0894488809

info@yogamandala.net

Сподели