Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/03/2015
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


САМОЛЕЧЕНИЕ – ТИ си лечител на себе си
Когато енергията се блокира в тялото ни поради стрес, тъга, страх или шок, ние трупаме вероятност за заболявания. Масажът, йогата, терапията, тай-чи и други дейности могат да ни помогнат да отворим и освободим напрежението, създало блокажите. Но, за да живеем отворени и здрави, има средства като самомасажа, които не отнемат много време, а само малко отдаденост и дисциплина в началото, докато усетим ефекта. След това интегрирането му във всекидневната практика ще дойде от само себе си.
В това двучасово събитие бих искала да ви покажа начини да увеличите капацитета си да лекувате себе си и да подхранвате своята енергия и жизненост. Ще работим с акупресура, потупване, разтягане, дишане, а също и с лечебни звуци, които, според Мантак Чия, са свързани с вътрешните ни органи. Ще споделя с вас и упражнение с активна медитация, което ще ви помогне да освободите напрежението, да се центрирате и да се свържете с жизнеността в тялото си.

Меру е родена в Германия. През последните десет години посещава редовно Индия и Тайланд, където се е обучавала в следните области – шивананда йога сиромани (йога инструктор), рейки, бирмански масаж, рефлексология на стъпалата, масаж с масажно масло, чи ней цанг коремна терапия (на Мантак Чия) и тайландска работа с тялото. Фокусът и през тези десет години е предимно върху тайландския начин за работа с тяло и върху холистичното лечение и подкрепа на клиента. Нейният учител Ян Прафас Санскават е от Медицинското Училище Ват По – едно от най-известните училища по тайландски масаж в Банког. Обучавала се е също и при Сатям Кходжи в Международния Ошо Център в Пуна/Индия. Тя практикува медитация и е участвала и асистирала в различни  семинари по групова терапия като семейни констелации, първична терапия и други.

Сподели