Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/07/2014
7:00 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


В неделя (20 юли) от 19 ч. Shaman’s Dream, легендата в йога и екстатичната денс музика, ще води киртан в център Мандала.

Близо десетилетие вече Shaman’s Dream, музикантският колектив на Крейг Коланд, заема лидерско място сред изпълнителите на йога и екстатична денс музика, с някои от ключовите албуми, използвани в тази индустрия. Като продуцент и музикален директор на Shaman’s Dream World Groove Ensemble, Крейг е свирил на живо на стотици екстатик денс концерти, йога ритрийти и практики. Бил на сцената с изпълнители като Джай Утал, Кришна Дас, Дейв Стрингър и много други.

Крейг ще гостува в Мандала заедно със Сита Деви, преподавател по Бакти виняса флоу йога и киртан изпълнител. С вълшебния си глас, Сита е акомпанирала на редица концерти йога фестивали и практики с киртан на живо, с преподаватели от световна величина като Шива Реа, Мишелин Бери и др. Сита Деви е отдадена на стремежа да докосне всички до усещането за любов и светлина. Заповядайте в неделя вечер, за да се потопим заедно в това усещане!

След края на киртана, партито продължава с вкусно похапване и напитки от Сома.

От 19ч. до …

Цена: 20 лв.

Сподели