Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/02/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Каня те на среща извън комфортната ти зона. Каня те в пространство, в което можеш да присъстваш само със затворени очи. Зрението е сетивото, което внася около 80 % от информацията от околната среда във вътрешния ни свят. Представи си какво огромно количество внимание ще се пренасочи към вътрешните селения, когато прекараш 2 часа в зрителна депривация. Пред теб ще се разгърне един цял нов свят – вътрешните ти измерения, които са едновременно така близо и далеч. По време на тази практика ще трябва да разчиташ на слуха и вътрешното ти разбиране и навигиране. Умът ще бъде принуден да притихне, за да може да преработи информацията от слуха ти и да подаде правилните команди на тялото. Ще се сближиш със себе си, ще преживяваш на по-дълбоко ниво всичко, което се разгръща в теб.

В края на сесията докато си още с маска ще дегустираш различни вкусни неща, и ще трябва да познаеш състава им. Така ще активираме и сетивото вкус и ще разбереш колко много разчитаме на очите си….

Йога нидрата ще е черешката на нашето вътрешно пътешествие, давайки ни възможност да стигнем до тета вълни, да се плъзгаме по онзи ръб между будното и сънно състояние – порталът към Божествените селения.

Този час ще остави траен отпечатък у теб и със сигурност много дълбок вътрешен мир и усещане за безмерна любов.

Какво друго те чака там, вътре в теб ще разбереш в четвъртък.

Часът е подходящ за всички, които се осмеляват да се отпуснат в неизвестното и не ги е страх от тъмното.

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi

Обмен – 18 лв

Карти Мултиспорт важат

Карти Мандала важат с 8 лв доплащане

Сподели