Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/11/2018
6:30 pm - 8:20 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Всеки от нас се ражда в история, която вече е била разказвана. Без дори да сме наясно с това, можем да бъдем много лоялни към историята на майка ни и баща ни, нашето семейство, нация и предци, които често изживяват чувствата и съдбата на другите.

В тази лекция Шавасти ви предлага своя 20-годишен опит в работата със семейни констелации и ще ви насочи към откриването къде могат да се крият скритите ви лоялности. Скритите лоялности могат да бъдат отговорни за много области на липса в нашия живот, като здраве, финанси, взаимоотношения и кариера.
Цена: 20 лв

Шавасти емеждународен фасилитатор по Констелации, автор на 7 книги.
Шавасти е духовен учител с познания в областта на родовото лечение и семейните констелации. Познат е също и като автора Джон Л. Пейн, написал книгите „Лечение на индивида“, „Семейства и нации“, „Езикът на Душата“, „Присъствието на Душата“, „Учения от пробуденото сърце“ и „Прегръщане силата на Истината“. Фасилитирал е повече от 450 уъркшопа на 6 континента и е провел над 6500 лични констелации. Трупал е богатият си опит основно в Южна Африка.
„Негов основен интерес е да се движи за най-висшето благо на всички и всеки, с когото работи лично или професионално. Той е чудесен автор и препоръчвам книгите му, които са написани с много вдъхновение. Поздравления за цялостната му работа. Всеки човек би бил късметлия да работи с Шавасти.“
Гари Стюарт, автор на „Много сърца, една душа“

Неговият богат 20 годишен опит включва, но не е лимитран до Семейни констелации с Берт Хелингер, Био-енергетика, НЛП, Барбара Бренън школа за изцеление, Шамански практики с Патриша The White Buffalo, инициации в Сангома традицията на Африка, Зен интензиви в будистки манастири.
Ранното детство на Шавасти преминава в Азия, Европа и Австралия, в търсене на своето място в света като дете от смесени националности.
В Индия прекарва дълги периоди на пътуване, изследвайки и задълбочавайки своя опит от древните духовни традиции в и извън ашрамите. Неговата духовност не се основава на никоя религия, а представлява синтез на детските си католически корени и учения от индуски мистици и шаманизъм. Неговият личен стремеж е да познава Себе Си и той не предписва нито един път над друг.
Неговото пътуване към изцеление е съчетано с жажда за знание и пряк опит – с този обем на прекия опит той ви предлага ръката си и ви кани да ходите с него за известно време към вашето собствено свещено откритие на по-дълбоки слоеве в себе си – лишени от маски и предразсъдъци.

 

 

Сподели