Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/03/2015
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Тук целим да обединим чрез редовни практически занимания двата творчески аспекта на Божественото: Звука като изява на женското начало и неговата аморфна животворяща сила и Словото като изява на мъжкото, формиращо, структуриращо начало.

Човешкият глас и човешката реч като дарени ни от Бога съвършени инструменти съдържат в себе си възможността за синтез между двете, а това от своя страна разкрива необятни възможности за себеизразяване и свободно творчество, или по друг начин казано: живо-творчество.

Пятото Слово е животворящото Слово, това, което наистина обединява двата Божествени принципа и ни свързва като хора с нашия Първоизточник и дълбока същност на съ-творци и живо-творци. Тази природа целим да събудим и развием, както и да усетим в ежедневието си чрез заниманията със Слово и Звук.
А какво означава всичко това на практика? Всъщност се занимаваме със следното:

– упражнения за тониране и хармонизиране на чакри и органи на лично и групово ниво
– упражнения за развитие на чувството за резонанс в тялото, а оттам и в средата, в която се движим
– упражнения за развитие на координацията между движение, дишане, тониране, говор

Целим да развием усещането си за особеностите на звука, протичащ през нас, и неговата връзка с физическото, емоционално-чувственото и менталното, както и да опознаем лечебната сила на гласа за отстраняване на физически, емоционални и ментални форми на дисхармония и дисбаланс.

От участниците не се очаква никаква музикална или лингвистична подготовка. Поканен е всеки, който се чувства привлечен от идеята да разкрие и изживее своята творческа и лечителска сила, да трансформира своята лична реалност, да преодолее физически или емоционални проблеми и блокажи, или просто да успокои ума си и да се повесели…

… или просто всеки, заинтригуван от заглавието, дори да не знае защо. Звукът и изживяването с него ще разкрие отговорите.

Вход за първите три срещи: дарение.

Сподели