Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 20/12/2014
10:30 am - 12:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Присъединете се към този колективен глобален празник, в който йоги по цял свят изпълняват практики базирани на свещеното число 108. По време на зимното слънцестоене се отваря портал, наместват се енергии и връзката между различните измерения изтънява. Това е чудесна възможност да се обновим и да се докоснем до живителната сила на слънцето чрез изпълнение на 108 пъти Сурия намаскар (поздрав към слънцето), като по този начин през отворения портал каним в нас енергията на действието и динамиката (слънцето). Свързвайки се с енергията на слънцето ние доброволно заявяваме, че сме готови да осветлим сенките в нас и да пуснем всичко, което е завършило цикъла си в нашия живот, предавайки го на слънцето за транформация. В края на динамичната част ще направим и възстановяваща релаксация и медитация, така че да си тръгнем ободрени и сияйни и най-вече напълно релаксирани и уверени в себе си.

Тъй като това е празник, отворен за всички и е на база дарение. Моля носете прасад (благословена храна, вегетарианска), нещо, което сте направили лично или плодове, които ще поставим на олтара, докато изпълняваме ритуала и после ще споделим, за да подхраним тялото и душата си.

Няма значение дали имате предишен опит, всички са добре дошли. Слънцето грее за всички и всеки има право да се свърже с него. Нека го направим заедно тази събота от 10:30 ч. в Мандала –център за цялостна трансформация с водещ Деви.

Водещ: Деви

Цена: на база дарение

Сподели