Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/10/2015
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


 • Водещ: Мирела Рая

Тук ще усвоите три прости иновативни опитности, които ще ви помогнат да пресътворите себе си и живота си!

Програма на семинара:

 • Начало: Представяне на Мирела Рая и книгата й „Истинската измислица“
 • Всеки участник в семинара получава възможност да вземе екземпляр от книгата „Истинска измислица /Разказ за пробуждането на съзнанието за Енергията. Разказ с продължение…/“ заедно с DVD към нея на половин цена!
 • Интерактивна дискусия, споделяне на лична опитност, свързана с Енергийната еволюция, която днес наблюдаваме и в която имаме възможност да участваме съзнателно. Като се огледаме в опита на другите и разкажем за своя път, ние осъзнаваме, че не сме сами и можем да повлияем на колективното съзнание.
 • Практическа работа с Енергията: Релаксация/Визуализация/Медитация
 • По време на семинара чрез практикуването на: Релаксация/Визуализация/Медитация,вие ще се уедините в своята същност и с помощта на вътрешната си. Енергия ще постигнете физическа, емоционална уравновесеност и духовно здраве. Като пробудите и разширите съзнанието си за Енергията, ще се отворите за потока на изобилие, благополучие, щастие и удовлетворение. Запис на Релаксация/Визуализация/Медитация има в приложения към книгата DVD.

 

Интуитивно танцуване

Тук може да видите демо видео:

https://www.youtube.com/watch?v=hHS15o3h-30

Лесното и приятно общуване с вътрешната Енергия, ще ви помогне да откриете и усилите връзката с истинския ви Аз, с вашата истинска същност.

Когато сте в хармония, когато живеете на нивото на душата, когато проумеете, че вашата душа е част от всемирната душа, вие танцувате с космическите ритми. Тогава умът отстъпва мястото на Духа. И Той ви води….

Постигайки състояние на вътрешна тишина и хармония, вие влияете на света. По време на танцуването вие съзнателно работите за баланс, вдигате вибрацията си и търсите синхрон с универсалната мъдрост! А това означава, че излъчвате любов, радост, мир, хармония, светлина… И давате своя принос в това светът да стане малко по-добро място за живеене.

 

Медитация на творческото въображение

Съсредоточавайки вниманието си върху работата с вътрешната Енергия, ще получите мощно средство за себеопознаване и трансформация на вашия живот, отношения и цялостното ви благосъстояние. Тази медитация е уникално бърз, лек и приятен начин да се срещнете с Висшия си Аз, да разберете къде се намирате по пътя на осъзнаването, да зададете въпросите си и да получите отговори. Усвояването й, ще ви даде метод за общуване със същността ви, какъвто не сте очаквали. Тя ще се превърне във ваш съюзник по пътя ви към духовно усъвършенстване и себереализация.

След като получите ключа за тълкуване на Медитация на творческото въображение, вие ще можете успешно да я практикувате у дома и заедно със своите близки, за да развивате и усъвършенствате връзката с Висшия си Аз.

 

Какво ще получите по време на практическия семинар?

Щом установите съзнателна връзка с вътрешната си Енергия

 • ще се забавлявате!
 • ще станете чувствителни към знаците, които ви дава Вселената – и ще ги използвате, за да превръщате намеренията си в реалност
 • ще се отърсите от недоволството и негативното си отношение към нещата и хората
 • ще се освободите от старите модели на поведение – ще започнете да живеете повече като душа, отколкото като его
 • ще заживеете новия си живот с радост и благодарност – въпреки предизвикателствата и външните обстоятелства
 • ще започнете да сътворявате с лекота съдбата, която желаете
 • ще излъчвате повече светлина и позитивност – така ще спечелите нови приятели, ще общувате с лекота, ще обичате и ще бъдете обичани
 • формираното ново позитивно отношение ще промени реалността ви!

 

Необходими неща за практическите занимания: леки и удобни дрехи от естествена материя, лека завивка, подходящи леки спортни обувки или чорапи за танцуване, бутилка с вода.

Такса за участие в семинара: 25лв.

Част от парите събрани от таксата за участие, ще бъдат дарени на вдовицата на биоенерготерапевта Сергей Митев, който е автор на: Релаксация/Визуализация/Медитация! Благодарим ви!

 

Сподели