Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/05/2017
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Приятели, School of Life Bg, “Училище за живота Бг“ има удоволствието да ви покани на представянето на новата си поредица от модули – СВЪРЗАНАТА ВСЕЛЕНА.
Уникален поглед върху нашата Вселена и нашата връзка на физическо, духовно и съзнателно ниво.

Свързаната Вселена – Енергиятa, единното поле на Съзнание

Този първи модул включва лекция и отворена дискусия за нашата „Свързаност“ и „Съзнание“ с цялата Вселена и изследване на теориите, че всичко съществуващо е проява на честота и звук, доминирани от Съзнание в една или друга форма. Подробно представяне на електромагнитните полета на резонанс и дисонанс, неговите вибрационни ефекти върху нашето физическо и астрално тяло и неговото проявление на материята.
Ще изследваме енергийното поле на източника, холографски ум и Вселена и влиянието им върху нашата реалност.

„Вселената е свързана и жива, а ние сме част от метриката на пространството“. – Насим Харамейн
Нови доказателства показват, че всичко е Енергия и резултат от неразличима звукова вълна или чистота. 
Вибрационната честота създава енергия, която се превръща в твърда материя. Галактики, планети, растения, животни и хора – всички са само вълни от вибрации на това Единно поле. 
По същество, ние сме буквално обединени и Едно. Универсален океан от чисто, трептящо съзнание в движение. Ние сме просто различни вълни на един океан от съществуване в основата на всичко.
„Точно както вълните са непрекъснати с океана. Тялото ви е непрекъснато с общата енергийна система на космоса, и всичко това сте вие“. – Алън Уотс

КАКВА Е ЦЕЛТА на поредицата – Свързаната Вселена: 
Да постигнем по-добро разбиране на нашата връзка с Вселената и един с друг. Как нашите мисли и вярвания могат да променят нашата реалност в миналото, настоящето и бъдещето. 
Да разберем по-добре силата на нашия ум и ефектите, които нашето съзнание и подсъзнание оказват на нашият семеен и професионален живот. 
По-висока информираност на нашите мисли и чувства и ефекта им върху реалността. По-добро разбиране на Енергията и вибрационното въздействие върху нашия свят.
Да повишим нашата вибрация и да повишим качеството на нашият живот.
Визуализацията и вниманието са ключът към духовният растеж. Те са от основно значение в много енергийни практики като Рейки, Чигонг, Тай-чи и т.н. 
Създаването на дизайни, базирани на Свещената геометрия ни помага да визуализираме, да се докоснем и да играем с Универсални енергийни формации, помагайки ни да се свържем директно с Божественото.

Вие не четете тази покана случайно, вие сте тук с по-голяма цел, отколкото изобщо си представяте. 
Ние сме тук, за да възстановим баланса и да поведем човечеството към следващия етап на еволюцията; от разделено двойствено съзнание до взаимосвързано единно съзнание, в което целия живот е в равновесие и хармония.

„Хиляди свещи могат да бъдат запалени от една, единствена свещ и животът на свещта няма да бъде съкратен. Щастието никога не намалява, като се споделя.“ – Буда

„Свързаната Вселена“ е поредица от модули (дискусии и лекции), които ще обхванат следните теми:
– Квантовата физика – квантова суперпозиция / материализация на Quanta / квантови закони/ цялостност и имплициран ред
– Цветето на Живота – свещената геометрия – Божествения порядък
– Божествената Матрица – Вяра, кодове и Вселената като квантов компютър
– Фракталното Време и синхроничност
– Паралелни Реалности и др.

Ще ви очакваме.
Изпращаме ви любов и светлина.

Цена 25 лв. (заплащане на място)

Лекциите ще се водят на английски език с превод на български език.

Кои сме ние?
Екипът на School of life Bg се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.

Glenn Smith ще води новата серия: Свързаната Вселена.
Той е един от двамата основатели на School of Life BG – „Училище за живота Бг”, заедно с Анжелина Гейджър. 
Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк, Дейвид Уилкок, Грег Брейдън, Майкъл Таболт, Друнвало Мелхезедек, Вадим Зеланд и др. 
Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.

Сподели