Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03/11/2018
6:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


ТАНТРА ДИШАНЕ

Тантра – това е една от най- древните, дошли до наше време системи за самоусъвършенстване, където енергията на първичното желание, не се потиска, съзнателно се използва за оздравяване, дълголетие и духовно развитие.
Тантра дишането по двойки, това една възможност за среща на Мъжът и Жената, или на мъжкия и женския аспект във всеки един от нас.
В заниманията по тантра дишане за двойки, използваме широк спектър от тантрически техники, включващи в себе си, динамични медитации, техники за енергиен контакт и обмяна на енергии в двойката, техники за докосване, упражнения от практиките за йога по двойки, медитатации за осъзнаване на връзката между партньорите и телесна терапия по време на дихателния процес в двойка.
Когато работим с дишане в двойка имаме предимството на това през цялото време да останем свързани с партньора си, да получаваме и даваме подкрепа.
По време на процеса:
⁃ Нищо не ви се налага да правите сами!
⁃ Всички упражнения ще изпълните с вашия партньор !
⁃ Единственото, което е необходимо да се отпуснете в нужния момент и да позволите на партньора ви да пристъпи към вас.
⁃ Важното е разберем, че се грижим за собственото си тяло и съзнание в единно цяло с нашия партньор.
В дишане по двойки могат участват двойки, които са в партньорство, също така и двойки, които просто искат да разширят познанието за себе си през тантра.
Упражненията се изпълняват в двойка между мъж и жена,или в партньорство с партньор от същия пол,което позволява пълноценно изследване на двете противоположни енергии.
Това е един съвършен танц между Шива и Шахти, танц между мъжкото и женското начало и потопявайки се в него се подобрява близоста между партньорите, възникващите нови усещания водят до откриване на нови, недокоснати до този момент перспективи във връзката, също така до преживявания свързани с връзката родител -дете.
За семейните двойки – това е добър начин да се съхрани семейното щастие,да се укрепят отношенията, да се хармонизират на ниво съзнание, дух и тяло.
Тантра дишане по двойки – е отлична възможност да възстановите душевното си равновесие и да се почувствате неотделна част от съвършенството на вечния кръговрат наречен живот.
Тантра дишане по двойки, представлява по същество определен набор от техники в двойка и индивидуално, в което не бива да се подразбира сексуален контакт, но в същото време се използват точно тези енергии, които сме свикнали да наричаме сексуални.

Ако се чувствате готови към такова възприятие за Тантра, ние ще ви помогнем да го пуснете в своя живот…

Може да се присъедините заедно с избран от вас партньор към тази нова възможност.В зависимост от това, което е дошло да преживеете ще се появи и партньора.
Ако нямате партньор, моля свържете се с нас, за да ви включим в списъка на участващите, търсещи партньор.
Начален час: 18:00 – въвеждане и инструкции.
Моля бъдете около 15 минути по-рано за да започнем на време!

Цена за двойка 70лв

Необходими вещи:
Удобно по възможност спортно облекло
По-дебели чорапи – в студиото не се допуска влизане с обувки.

Водещи : Миро и Христина
За записване : ‭+359 89 4488809‬
Център Мандала бул.Мария Луиза 48

За по- подробна информация ползвайте този номер:
0895 511 221

Сподели