Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 04/02/2017
9:30 am - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Цена 70 лв.

Водещ: Мокша

През този интензивен ден всеки ще даде и ще получи по 2 часа масаж. Ще разгледаме как може да работим с тялото от странична позиция. Ще изследваме както статични, така и динамични техники. Ще се наблегне на работата с тазобедрените и раменните стави, както и на основни техники при обработването на гърба.

За този модул предварителна подготовка не е нужна. Това е изцяло практичен курс, подходящ както за хора с опит в Тай масажа и други масажни методики, така и за напълно начинаещи. Целта му е да даде нова перспектива в работата с тялото и да позволи на практикуващите да извършват профилактика на своите близки.

Курсът не дава право на изкаралите го да лекуват болни хора и няма терапевтична насоченост, но преподаваните техники са с мощно профилактично въздействие върху опорно двигателния апарат и нервната система.

Всеки от участниците ще получи сертификат за изкарани 6 часа обучение в Тай масаж.

Сподели