Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/04/2017 - 30/04/2017
9:00 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


водещ: Мокша

цена: 160 лв

Тайландският (Тай) масаж произлиза директно от йога, аюрведа и тантра, но е облечен във формата на будизма. Още от самото си зараждане Тай масажът е вид духовна практика, която хората споделят с цел да се развиват духовно и в същото време да си помагат здравословно.

Изхождайки от духовните принципи, на болестите се гледа като на вид енергиен дисбаланс и терапията е насочена основно към възстановяване на този баланс. Самата енергия се движи по енергийни канали, които макар и да не са физически, е възможно да бъдат достигнати и повлияни чрез натиск по елегантен и прецизен начин.

По време на уникален практически семинар ще се потопимв тайнството на Тай масажа за 15 интензивни часа.

Ще разгледаме основните принципи и похвати.

Ще можем да даваме  и получаваме.

Ще експериментираме и учим.

Този курс е подходящ за всеки, незвисимо дали има опит в работа с тялото или не. Достатъчно е да имате добра обща подвижност и най-вече чисто намерение и желание. Тези от вас, които вече имат опит с Тай масажа ще могат да го погледнат през различен ъгъл и да дообогатят практиката си.

За всеки от отделните модули се получава сертификат и може да бъде преминаван самостоятелно. За получаване на диплома за изкаран пълен кърс на обучение е необходимо човекът да е преминал през всичките 4 модула.

Модулите от основния курс по Тай масаж са:

Модул 1 – Въведение в Тай масажа и работа с енергийните линии (Статичен Тай масаж) – 2 дни

  • крака
  • ръце
  • гръб

Модул 2 – Работа от странична позиция – 1 ден

Модул 3 – Свещения танц на Тай масажа (Динамичен Тай масаж) – 2 дни

  • крака
  • ръце
  • гръб

Модул 4 – Техники за врата, стъпалата, дланите, корема и гърдите, както и работа от седеж – 1 ден

В рамките на този първи модул ще се научим да обработваме задната и предната част на тялото, ръцете, краката, врата и главата.

Мокша е дипломиран рехабилитаор и работи като терапевт от 2000г.Асистира на международни семинари по Тай масаж в Гърция, Испания, Тайланд. Обучавал се е при Кришнатакис (Гърция) и  Давид Лут (Франция) в Съншайн хаус (Гърция), член на меджународно призната школа за Тай масаж – Съншайн Нетуърк (Лаху / Тайланд), създадена от един от най-големите западни майстори в Тай масажа Ашоканада (Германия). Преминал е и обучения в Бали при Арно Лермит (Бали / Франция) и Гуен Уилямс (Австралия). Практикува йога и медитация, и при работата си с клиентите използва техники от класическата кинезитерапия, комбинирани с разбирането на изтока за енергийната структура на човека.

Информация и записване – info@yogamandala.net; 0894 488 809; 0896 261 016

Mестата са ограничени до 16 души, запазване на място е срещу депозит от 20 лв

 

Сподели