Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/12/2017
10:00 am - 2:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Заповядайте на освежаваща сутрешна практика в Мандала. По време на тази водена практика ще си разменим по един пълен Тай Масаж. Практиката ще е съобразена с общото ниво на участниците. Това не е учебен клас и не изисква предварителна подготовка от участниците. Подходяща е за начинаещи и за хора с опит.
Водените практики позволяват на начинаещите да усетят ритъма на свещения танц на Тай Масажа, а на опитните да изгладят детайли, които им липсват.

Тай (йога) масажът е древна методика, която цели да балансира енергийните канали (сен линий), чрез мануално въздействие. Началото си Тай масажът води от Дживака (Шиваго) Кумар Батча, верен сподвижник и лечител на Гаутама Буда по време неговите странствания.
Освен, че цели връщането на подвижността и виталността на физическото тяло, Тай масажът помага да се открие причината за проблема на емоционално и ментално ниво.
Този стил Тай масаж води прякото си начало от Чают (Тайланд), Пичет (Тайланд), Ашокананда (Германия/Лаху – Тайланд), Кришнатакис (Гърция/Портогалия) и др. Представя класическите похвати с едно съвременно звучене. Съчетава омачкване, стречинг (разтягане) и акупресура.
Всеки може да усети лечебната и профилактична сила на тази методика. Подобрения се наблюдават на всички нива. Човек се чувства по-подвижен и енергичен. Това е и чудесна добавка към йога практиката, която помага да се възстановяваме бързо след класовете и да усвояваме новите пози лесно.

Водещ Мокша – магистър рехабилитатор, 3-та степен юмейхо терапевт, тай масаж и остео тай терапевт и преподавател
Повече за Мокша – https://yogamandala.net/team-member/moksha/

Продължителност 4 часа
Цена 40 лв на човек. При двама записани заедно обща цена 70 лв.
Записване: център Мандала, 08994488809, 0896261016, info@yogamandala.net, moksha@yogamandala.net

Сподели