Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/10/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Целта на живота ми е Радостта

Основата на твоя Живот е Свободата. Целта на Живота ти е Радостта 🙂 Егоистично търси Радост, защото Радостта ти е най – големият дар, който можеш да дадеш на някого.
Абрахам

Каква е причината да не си Радостен/а в момента в Живота си ? Какво те разделя от Радостта ? Казваш ли си, че искаш първо да постигнеш нещо или да стане нещо определено или да станеш ти самата/самия нещо друго за да си позволиш да си Радостна. От какво зависи Щастието в живота ти? Осъзнаваш ли, че понякога третираш Радостта като награда , когато си казваш ще съм Щастлив/а когато….или ако…

Знаеш ли , че истинското, дълбоко Щастие е всъщност начин на мислене… начин на живот…Готов/а ли си да позволиш на Щастието да се превърне в новият ти навик.

В тази практика посветена на Радостта, Mukha ще ви запознае с девет ценни техники за навлизане в това благодатно състояние за да можем да сме Щастливи Тук и Сега.

Заповядайте с удобни дрехи, в които ще се чувствате свободно да танцувате, смеете, пеете, подскачате и правите йога 🙂 Ще помоля да си вземете лист, химикал, както и малък, непретенциозен подарък ( като красиво есенно листо паднало на тротоара например)

Цена: 13 лв

 

Сподели