Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/11/2017
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Вечната тема за любовта и смъртта, които в спиралите на своя вихърен танц, понякога ни вплитат и разплитат в безумие, в безсилие и недоумение. Именно последният ден от тъмната луна, преди тя да целуне слънцето под знака на Скорпиона, е подходящ за развързване на нишките от тъга, болка и гняв в личните ни взаимоотношения, за трансформацията на „обвързването“ в пълноценно и свободно дишащо партньорство, за отдаването на всичко ненужно – духът пречистен в Огъня на Водата.

Каня Ви да споделим един Ритуал към древноегипетската Богинята Мерет-Сегер, почитана в западната част на Тива. Името и се превежда като „обичаща мълчанието“; мълчанието, което създава вътрешно пространство за случване на тайнствата на любовта в самите нас.

Цена: 16 лв

Водещ: Моника Монова

Моника Монова (БА) е следвала статистическа макроикономика в Есен, Германия. През последните 6 години се е посветила на астрологичния гнозис и митологичните измерения на душата. Фокусира се върху практикуването на церемониални ритуали, които отключват собствения ни магичен ум, така че да преоткрием връзката ни с личната си и автентична воля и да пресътворим живота си в озарение.

Сподели