Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/09/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Виняса за разгръщане на лотоса на любовта с Деви 

Соник медитация с  дишане и музикална баня с Джейсън Кали Дас (нада йога на звука)  Лондон за свързване с Анандамая коша – тялото на Върхновото Блаженство

След хармоничната си колаборация на международния фестивал Удая Лайв, Деви и Джейсън те канят на един изключителен час в Мандала, за да внесат доза блаженство в сърцето на всеки, който търси пряк път към любовта. 

Всичко има своя вибрация. При хората тя се влияе от мислите, чувствата ни и световъзприятието ни. Без значение от ситуациите в живота ни, ние можем да трептим на висока честота, ако имаме правилната вътрешна нагласа. 

Нашето сърце тупти с около 70 удара в минута, а сърдечният енергиен център – Анахата има своя вибрационна честота, която се повишава, когато изпитваме любов. В този час ще премахваме пречките, които възпрепятстват свободния поток на любовта. 

Който живее в сърцето, пред него се отварят дверите на рая. Там е истината, там е чистото възприятие. Каква част от деня прекарваме в сърцето и каква в главата? Каня те на една практика, в която за 2 часа ще изминеш най-дългия път в живота си – от главата до сърцето. Физическото сърце има свое електромагнитно поле, своя интелигентност, то е единствената помпа в тялото, която всеки ден генерира достатъчно енергия да движи камион в продължение на около 30 км. А за целия живот, генерираната енергия е достатъчна за отиване до Луната и обратно. 

Всички сме движени от нуждата от любов. 

Любовта е причината всички да сме днес тук. 

В този час ще докосваме сърдечното пространство с огъващи назад пози, интелигентно балансирани със странични усуквания и затваряне напред. Ще сърфираме на вълните, които сливат дъха и тялото в един безспирен съзидателен танц. Ще култивираме състояние на Мета – безусловна любов към всичко.

След като затоплим и огъвкавим тялото ще притихнем под звуците на омайващата флейта на Джейсън, който ще ни преведе през музикално пътешествие навътре към най-съкровените ни кътчета. 

Музиката е изтъкана от вибрации, а всеки човек е податлив както на благоприятни, така и на неблагоприятни вибрационни въздействия. Бансури флейтата е дълбоко тонирана, така че да въздейства директно на Анандамая коша – тялото на Блаженството, което ни разтапя в светлината на Божествената Любов. 

Цена 25 лв (карти на център Мандала важат с доплащане 15 лв, карти мултиспорт НЕ важат ) 

С предварително записване и заплащане 

info@yogamandala.net

0894488809

Водещи – Деви и Джейсън Кали Дас – Лондон

Сподели