Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/07/2016
12:30 pm - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Част от семинара  „Стъпка по стъпка към себе си“.

Можете да посетите всички предстоящи „стъпки” или само тези, които  чувствате, че са най-подходящи за  вас.
В съзнанието на всеки човек се води непрестанен „вътрешен диалог”. Мозъкът ни винаги коментира нещата от живота, света, който ни заобикаля, чувствата, които ни вълнуват, проблемите, които ни съпътстват, както и поведенията на околните. Мисленият коментар влияе върху чувствата и ги оцветява. Колко трудно е понякога да заглушим този вътрешен диалог, за да установим връзка на по-дълбоко, интуитивно, рационално равнище.

У хората е прекъсната съзнателната връзка с нашето по-висше АЗ. Загубили сме усещането, че направляваме живота си и носим отговорност за това. Мислим, че сме безпомощни да го променяме. Компенсираме това безсилие, като се стремим да властваме над себеподобните си. Нуждаем се от емоционална привързаност, за да бъдем „ щастливи” . Попълваме празнотата в душата си, като видоизменяме света около нас, с илюзията, че получаваме това, което искаме. Това е начина на съществуване на повечето хора. На това равнище на съзнанието, целите, които си поставяме не водят до желания резултат…

 

Този семинар е преживяване, което с помощта на упражнения в група, ролеви игри и медитации, ще активира тази част във вас, която да ви помогне да приложите знанията в реалния живот. Да въплати познанието във форма. Чрез „знанието“ вие сте активирали само съзнателната част във вас, чрез упражненията и ролевите игри ще превърнат знанието в преживяване, а медитацията цели, да ги отведе на подсъзнателно ниво, за да се активират в реалния живот. Тук участва цялата групова енергия, която създава атмосферата на едно незабравимо преживяване, плодовете на което ще берете след известно време.

Този семинар е подходящ за всеки, който:

  • Желае да се освободи от затворите на ума
  • Се стреми да приучи ума си към конструктивно мислене
  • Иска да използва естествените си заложби за генериране на това, което желае
  • Е решил да развие своята творческа визуализация
  • Е готов да се научи да използва силата на мисълта напълно осъзнато

На този семинар вие:

  • Ще осъзнаете „ограничетията”, които сами си поставяте и ще можете да излезете от тях
  • Ще се научите да използваме естествените си заложби за генериране на положителни представи все по-осъзнато
  • Ще започнете да използвате силата на мисълта, за да привлечете в живота си това, което желаете
  • Ще получите важни стъпки за развитие на творческата визуализация
  • Ще придобиете способност за работа с Алфа ниво на съзнание

 

Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие озаглавени „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”.

 

Участие:
–    Участие във всички предстоящи „стъпки”  – 20% отстъпка от пълната сума при предварително заплащане.
–    Участие в единичен семинар – 50 лв.
–    Доведи приятел за единичен семинар – 90 лв. двоен билет.

 

С предварително записване на: 0894488809, info@yogamandala.net

Сподели