Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 07/06/2019 - 09/06/2019
All Day

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.Пътуване към свещената женска сексуалност

Каним те на двудневно пътешествие в царството на свещената женска сексуалност, което ще те научи как да използваш удоволствието, за да лекуваш тялото си. Ще ти предложим различни техники за свързване с източника на най-мощната съзидателна енергия – твоята лична сексуалност.

Жената е създадена, за да изпитва удоволствие. Нашата същност е екстазът. Сексуалността е най-чистата и свещена връзка, която имаме с жизнената си енергия. Годните на репресия и обуславяне са ни отделили от истинската ни същност. Този двудневен уъркшоп под надслов „Удоволствието е Медицина“ изследва различни начини, по които ние като жени сме се откъснали от екстатичната си природа. През двата ни дни заедно ще се запознаеш с различни тантрически и даоиски практики, за да възстановиш и заздравиш личната си връзка със свещената си сексуалност.

Петък вечер (07.06) 18:30-21:00
Среща с водещата и уводна лекция на тема Удоволствието е Медицина

Събота (08.06) 10:00-18:00
Йони Дишане

Открий силата на дъха да събужда сексуалната енергия и жизнената сила. Намерението ни за този ден ще бъде да се завърнем у дома в тялото през прости, но много мощни дихателни техники. Дъхът е инструментът, чрез който ще събудим и енергизираме сексуалния и сърдечния си център. През дишането ще осъществим и изследваме връзката между йонито и гърлото (втора и пета чакра са свързани и са двете места, през които можем да изразяваме креативността си). Изчиствайки тези центрове и канала между тях, ще повишим личната си ментална, физическа и духовна вибрация.

Неделя (09.06) 10:00-18:00
Връзка с Утробата

Вторият ден от пътешествието ни ще посветим на връзката с утробата. През различни тантрически и даоиски практики ще се свържем със седалището на жизнанената си енергия, за да балансираме емоционалното, менталното и духовното си тяло.

Ще използваме ритуали и церемонии, за да създадем защитено пространство, в което всяка от нас да си върне загубената и разпиляна сила. Ще установим дълбока, интимна връзка със собственото си тяло.

Утробата крие древна мъдрост, която чака да бъде поканена и въплътена. През този ден ще забавим темпото, за да навлезем в мекотата и нежността на това физическо пространство. През утробата ще открием нашата лична връзка с безграничния потенциал на женското начало.

Връзката с утробата създава възможност да излекуваме физическото и фините си тела и да достигнем до нови нива на удоволствие в ежедневието си. Потъвайки все по-дълбоко и по-дълбоко в собствената си мистична природа, пускаме срама, вината и страха от това да бъдем себе си напълно и изцяло. Утробата е мястото, от което можем да се научим да бъдем силните, екстатични, любящи и божествени същества, които природата ни е отредила да сме.

За водещата
Уд Барас се определя като гид в интимността. Изучавала е тантра, дао практики и шамански техники с учители от цял свят (Мексико, Перу, Тайланд, Индия и още много). Страстта и мисията й е да създава условия и да споделя различни техники, така че повече жени да установят дълбока, сладостна връзка със собствената си природа на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво. Нейните събития са магически церемонии, които приветсват екстатичната наслада от самото съществуване и ни припомнят собствения ни безграничен потенциал.

Уд е пътешественик, който не спира да учи и изследва женската сексуалност. Провежда редовни ритрийти в САЩ (Ню Йорк), Мексико, Гърция, Индия и Тайланд. Тя ще гостува в България за първи път по покана на Симона и студио Мандала за двудневно събитие под надслов „Удоволствието е Медицина“

Уд е създателката на сайтовете
https://www.theintimacyguide.com/
http://yoniverse.love

*събитието ще се проведе на английски език с преводач

Цена:
ранно записване (до 15.04) – 108 лв
след 15.04 – 180 лв

Водеща: Уд Барас
Кога: 7-9.06,2019
Къде: yogamandala
За въпроси и записвания:
телефони 0884176579 и 0894488809
имейл info@yogamandala.net и moni@goyogaflow.com

Сподели