Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/03/2017 - 19/03/2017
10:00 am - 7:00 pm

Location
Пловдивски културен институт


„Във всеки човек се крие спящ великан. Когато великанът се пробуди, се случват чудеса.“ – Фредерик Фауст

 

Скъпи приятели, с радост ви каним да посрещнем заедно най-чаровният сезон – Пролетта с Уикенд на ПРОМЯНАТА 4, който ще се състои на 18 и 19 март под надслов „Пролетно пробуждане“ в приятното и уютно пространство на Пловдивски Културен Институт.
Пролетта е време за пробуждане, обновление, презареждане и ново начало!
Носи промяна, нови надежди и възможности да проявим и изразим навън своите светли пориви, мисли и стремежи.
Силата на светлината постепенно ще вземе превес над силата на тъмнината, дарявайки плодородие, плодовитост и енергийно обновление. Това е преходът от вглъбените женски (ин) енергии към изява на мъжките (ян) активни енергии.
Изумително е усещането как цялата земя вибрира в този период жадна за първите семена, първите топли пролетни лъчи, за първия пролетен дъжд, нежния цветен аромат и чудната песен на птиците.
В духовно отношение пролетта е символ на прехода от покоя, неподвижността, тъмнината, студенината и вглъбеността на ин-енергията към активността, движението, светлината, топлината и отвореността на ян-енергията. Това е времето, в което се отваряме и обръщаме навън за по-динамични дейности в живота си и за подновяване на връзката и контакта ни с природата и хората около нас.
На прага на пробуждащата се природа в рамките на два дни отново ще се съберат на едно място вдъхновяващи лектори, треньори, психолози, експерти по хранене, холистични консултанти, терапевти, мотиватори, които ще споделят полезни съвети, напътствия, знания и личен опит.
Фокусът ни този път е върху „събуждането“ от дълбокия зимен сън и обновление на живота ни във всички аспекти – начин на хранене, прочистване на телата ни, освежаване във връзките ни, разширяване на възприятията ни, подобряване на общуването ни със себе си и с другите. …
Програмата предвижда безплатни арт работилници, класове, сесии за децата в удобство и на родителите, които да получат спокоен достъп до важна и полезна информация.
Подарете си това вълнуващо преживяване и ново начало, споделете го с приятели или със семейството!
Ние сме готови да се събудим! А ти? 😉
Билети за събитието можете да закупите на Рецепция на Център Мандала или чрез Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/4-18-19-tickets-32116839331

Не изпускай своя ПРОМО билет!!!
25 лв. двудневен билет
15 лв. еднодневен билет
10 лв. еднократно участие

В деня на събитието:
30 лв. двудневен билет
20 лв. еднодневен билет
12 лв. еднократно участие
Да посрещнем с отворени сърца, пречистено съзнание, вдъхновение и много настроение сезона на сътворението, обновлението, събуждането и растежа в природата и в нас.

Очаквайте съвсем скоро информация за участниците, както и пълнага програма на събитието!

Сподели