Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/02/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


УСПЕШНА, ВЪЗХИТИТЕЛНА, КРАСИВА И ЗДРАВА 2- ПРАКТИЧЕСКО И ТЕОРЕТИЧНО ОБУЧЕНИЕ САМО ЗА ЖЕНИ.

9 февруари 2017г. от 18.30ч в Мандала център

Tърсите ли промяна? Искате ли здраве? Вярвате ли, че сбъдването на желанията, радостта и силата ви принадлежат по рождение? Допускате ли, че да си силна, хубава и харесвана, дори от самата себе си, е възможно? Имате ли нужда от идеи, вдъхновение и практически методи, които да ви донесат големи количества енергия, тласък и подем във всеки аспект на живота ви като жена?!
Ако отговорът на всички тези въпроси е вашето „ДА!“, то практиките за жени са нещо, което си струва да посетите.

ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРАКТИКИ ЗА ЖЕНИ ЩЕ ВКЛЮЧВАТ РЕДИЦА ТЕХНИКИ И ИНФОРМАЦИЯ КАК ДА УСПЕЕМ ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ИСТИНСКИ УДОВЛЕТВОРЕНИ ОТ СЕБЕ СИ. Тези практики ще ви дадат много ключове, за да намерите път към самите себе си и към своето усещане за ЖЕНА, която твори с лекота живота си, такъв, какъвто го рисува в мечтите и фантазиите си. В този прекрасен, сякаш нереален живот, вие можете да поканите хората, които искате, събитията, които бленувате и най- вече- ВАС САМИТЕ- ТОЧНО ТАКИВА, КАКВИТО МЕЧТАЕТЕ ДА СТЕ- ЖЕНСТВЕНИ, МАГНЕТИЧНИ, УСПЕЛИ, СПОКОЙНИ, ЗДРАВИ, ХАРЕСВАНИ, УХАЖВАНИ… списъка довършете сами!
Чували сме, че сме толкова големи, колкото големи са мечтите ни, нали? Нека се съберем, за да получим козовете, които да изиграем успешно практически СЕГА! За мен ще е удоволствие да споделя с всички вас, които приемам за мои сестри и приятелки, как аз успявам да реализирам онова, за което помечтая. И това е самата истина. Да знаете, че не съм сама, още много жени са стигнали до това съкровено знание и са го превъплътили в практически опит.
Пригответе се в рамките на тези 2 часа да научите и запишете енергийни упражнения, рецепти и хитрости за отслабване, рецепти за женско здраве и красота, мощни енергийни техники за женственост и активиране на енергията във всяка жена, техники за привличане на мъже и финансово изобилие и задържането им, за придобиване на сила и успех в живота. В практиката ще научите и други полезни елементи, с които да сглобим пъзела на женското щастие.
Във второто издание на обучението за жени съм поканила отново специален гост- Альона Иванова, магистър- фармацевт и успяла жена, която ще ни разкаже за света на ароматните масла, как да ги превъплътим в живота си като наши съюзници и най- добри приятели, които ни успокояват, лекуват, вдъхновяват и действително спомагат да се носим с увереност и радост през пътуването в тялото на ЖЕНА!
N.B.: Облечете си удобни дрехи за медитациите и няколкото най- ефикасни упражнения от йога, които ще ви покажа. Този път те ще са насочени към женската сексуалност и задействане на енергията в малкия таз. Носете тефтери за записване на важните пунктове.
В семиинарите за жени 1,2,3 ще научите още:
– Как лесно ежедневно да изчиствате нервното напрежение и стреса, които разрушават нашата женственост? Има ли начини за постигане на устойчива нервна система и усещане за блаженство чрез хитрости от древни практики за жени?
– Как да имаме добър метаблизъм и да въздействаме всеки ден на обмяната на веществата чрез различни инструменти?
– Как да се вталим и да отслабнем само с помощта на дихателни техники за намаляване на наднорменото тегло?
– Как да използваме медитацията като начин за бърза самопомощ при болка и стрес?
– Красива кожа във всяка възраст- рецепти от моя арсенал;
– Силен имунитет без лекарства и добавки;
– Активна репродуктивна система- техники;
– Как да имаме позитивен поглед над живота си, весело настроение, усмивка и да забравим за ДЕПРЕСИЯТА;
-Свежа памет, бистър ум, бърза мисъл , добра концентрация – техники.

* Запазете своето място на телефона на рецепция в Мандала- 0894 488 809
* Запазете своето място в АМРИТА ЙОГА СТУДИО- 0899 774058 ( Деси)

Водещ: Деси Атанасова, повече гледай по wnesstv или виж във ФБ:https://www.facebook.com/Йога-с-Деси-886986321332189/?fref=ts
Съводещ: Альона Иванова, магистър- фармацевт, специалист по аромотерапия.
Цена: 25 лв

Сподели