Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03/11/2018 - 04/11/2018
10:00 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


След изключително дъбоката и докосваща работа по време на първото посещение на Шавасти в България, той прие поканата ни отново да гостува в Мандала, за да могат хората да се докоснат до изцеляващата сила на истината през метода на семейните констелации. Трудно можем да сложим изключителната работа на Шавасти в рамки. Това е много повече от уъркшоп, ателие или двудневен семинар, в който да получиш инструкции за по-добър живот. Каним те в ПОЛЕТО, което Шавасти създава и подържа, за да се докоснеш до истината, която освобождава.

!!! Всеки записал се ще има възможност да постави своята лична тема и да работи персонално със Шавасти, поради което бройката е ограничена до 15 души.

В полето, което се отваря чрез този метод, излизат наяве скритите динамики, напрежение и конфликти, които човек преживява вътрешно като борба, неуспехи и тежест. Чрез откриване и признаване на истината се проявява едно лечебно движение, което обхваща цялата семейна система и прави възможно разрешаването на личната тема. Тази работа далеч надхвърля менталните рамки, които държат живота ни привидно сигурен и обясним. Това е покана в дълбоката мистерия, която движи живота. Както не можем в думи да облечем концецпии като ЛЮБОВ и СВОБОДА, така и до ИСТИНА можем да се докоснем само в полето на мистерията.

Ние обичайно нямаме достъп до информацията, която е кодирана в нас и ни тласка в посоки отвъд нашата лична воля. Този метод ни разкрива наличието на една по-обхватна съвест, наречена Колективно Семейно Съзнание, което съхранява споменът за всички, които принадлежат на даден род. Aко в рода назад е имало хора с тежка съдба, травмиращи събития, семейни тайни, убийства, насилие, изключени хора, осиновявания, изоставяния, войни, измами, насилствени изземвания на имоти, преселения, болести и други тежки фактори, е много вероятно най-новите членове на поколението да преповтарят отчасти съдбата на тези хора, да попадат в ситуации, в които изкупват нечия друга вина и изобщо да са под влияние на тази колективна семейна съвест, която решава в името на системата, а не в полза на отделния индивид. Този феномен се нарича заплитане и то ни държи свръзани с миналото по нездравословен начин.
Когато стане явна тази скрита картина, която е заложена в нас по рождение, потокът на любов се възстановява и ние намираме път към освобождение като се отворим за енергията, която идва към нас от рода ни. Така става възможно да живеем собствения си живот, вместо в услуга на тежкото минало на някой от нашата семейна система.
В свързването със себе си, с нашите корени и с хората в живота ни започваме да усещаме, че в съществуването ни има смисъл и започваме да действаме от това място. Виждаме как личното ни преживяване за истината (нашата собствена и глобалната) променя живота на другите. Осъзнаваме източника на нашето съществуване и най-важното в живота ни е как се свързваме и как допринасяме в света през собствените си способности.
Няма нищо по-сигурно от истината на сърцето и нищо по-освобождаващо от истината на нашето съществуване.

Какво значи да поставиш лична тема:
Личната констелация е възможност фасилитатора да работи конкретно с актуална тема в живота на човек и да я придвижи към разрешение.
Всеки проблем може да се разгледа през погледа на констелациите, особено ако усетиш вътрешна потребност и нещо те насочи към този метод. Примери за проблеми, които можеш да поставиш са:

* Липсва ми енергия
* Не мога да довеждам нещата до край
* Разделих се с партньора ми, но не мога да го/я пусна вътрешно
* Парите ми изтичат
* Изпитвам гняв към мъжете
* Чувствам, че животът е несправедлив
* Чувствам се изоставен/а
* Чувствам се постоянно виновен/а.
* Разделям се с партньорите ми по един и същи начин
* Не мога да се задържа на работа
Чувствам се незабелязан/а
* Попадам все на насилници.
* Все имам чувството, че няма достатъчно време
* Не си говорим с майка ми/ баща ми
* Детето ми почина малко или е мъртвородено или е все болно.
Чувствам безнадеждност / безпомощност / безсилие.

Шавасти държи всеки да присъства на целият процес, за да се създаде пространство на доверие и дълбочина. Всеки ще има възможност освен да работи по своя тема да бъде и представител в констелациите на другите.
Като представител ще имаш възможност да разшириш представите си за законите, които движат живота ни, както и евентуално да отработиш своя тема чрез констелацията на друг. Изобрът на представители никога не е случаен, а се базира на сходния резонанс между поставената в полето тема и личните теми на присъстващите.

Повече информация и записване (само с капаро) – 0894488809
info@yogamandala.net
Повече информация: www.familyconstellations.net / www.shavasti.com
За контакти: shavasti@shavasti.com
Youtube: Shavasti Teachings

Промоциална цена до 15 септември – 200евро
Цена от 15 септември до 31 октомври – 220евро
Редовна цена – 250евро

За Шавасти

Шавасти е духовен учител с познания в областта на родовото лечение и семейните констелации. Познат е също и като автора Джон Л. Пейн, написал книгите „Лечение на индивида“, „Семейства и нации“, „Езикът на Душата“, „Присъствието на Душата“, „Учения от пробуденото сърце“ и „Прегръщане силата на Истината“. Фасилитирал е повече от 450 уъркшопа на 6 континента и е провел над 6500 лични констелации. Трупал е богатият си опит основно в Южна Африка.
„Негов основен интерес е да се движи за най-висшето благо на всички и всеки, с когото работи лично или професионално. Той е чудесен автор и препоръчвам книгите му, които са написани с много вдъхновение. Поздравления за цялостната му работа. Всеки човек би бил късметлия да работи с Шавасти.“
Гари Стюарт, автор на „Много сърца, една душа“

Неговият богат 20 годишен опит включва, но не е лимитран до Семейни констелации с Берт Хелингер, Био-енергетика, НЛП, Барбара Бренън школа за изцеление, Шамански практики с Патриша The White Buffalo, инициации в Сангома традицията на Африка, Зен интензиви в будистки манастири.
Ранното детство на Шавасти преминава в Азия, Европа и Австралия, в търсене на своето място в света като дете от смесени националности.
В Индия прекарва дълги периоди на пътуване, изследвайки и задълбочавайки своя опит от древните духовни традиции в и извън ашрамите. Неговата духовност не се основава на никоя религия, а представлява синтез на детските си католически корени и учения от индуски мистици и шаманизъм. Неговият личен стремеж е да познава Себе Си и той не предписва нито един път над друг.
Неговото пътуване към изцеление е съчетано с жажда за знание и пряк опит – с този обем на прекия опит той ви предлага ръката си и ви кани да ходите с него за известно време към вашето собствено свещено откритие на по-дълбоки слоеве в себе си – лишени от маски и предразсъдъци.

Сподели