Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/11/2014
8:00 pm - 10:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Здравейте Приятели,

Отново сме заедно „В Ритъм за Енергия”. Всеки месец по пълнолуние в Мандала, заедно създаваме светлина, ритъм, звук и музика. Така сливаме вътрешната си вибрация с тази на космоса и общуваме щастливи, балансирани и успешни!

 

Ще празнуваме – Ноемврийския празник на пълнолунието!

Със своя път през новолуние, израстване и пълнолуние, Луната е приемана от много общества, като олицетворение на циклите на живота. Не случайно често тя е свързвана и с Богинята майка. По пълнолуние се изпълняват ритуали за изчистване от натрупаните ненужни енергии; духовното пространство се освобождава за нови начинания и се подготовя за тяхното иницииране.

В различни традиции, наричат пълнолунието през ноември Печалната Луна, Мъгливата Луна или Снежна Луна. В този месец Земята се готви да заспи под своето одеяло от скреж и сняг. Събира сили, да вдъхне топли ветрове на полята и горите през пролетта и да им дари своя живот. Това е време за лечителство, тишина и интересни истории, разказани шепнешком край огъня. Време да почувстваме връзката помежду си, да общуваме. Така, заедно ще потърсим Умението в себе си. Умението да бъдем в хармония с природата, да откриваме нужните следи, да стъпваме уверени по пътеките, в които интуицията ни води.

Какво ни предстои: да пропътуваме няколко хилядолетия през времето, да се вгледаме в огъня, да се вслушаме в тишината и да усетим звука. Да изпълним специфичен ритуал, посветен на Снежната Луна.

Чрез него ще станем творци на бъдещето, ще се освободим от всичко ненужно и ще свържем енергията в себе си с енергията на обикалящия ни свят. Ще оставим котвите от миналото и ще отправим намеренията си към бъдещето, с помощта на природните стихии.

Можем да обърнем внимание на някои специфични атрибути, свързни с празника:

  • Цветовете на Снежната Лина са тъмно синьо и сиво. Помислете за дрехите си или аксесоари.
  • Билки: Лечебен Ранилист, Резене, Върбинка, Магарешки бодил
  • Дървета: Кипарис, Елша, Леска
  • Камъни: лазурит, тюркоаз, топаз

Подходящо ли е за мен?

Кратък отговор – ДА! По-пълен отговор – За да участваме не нужно да бъдем опитни, нито да сме виртуозни артисти. Просто ще свирим, пеем и празнуваме заедно, ще се радваме и благодарим за плодородието и красотата. Достатъчно е да бъдем смели, ентусиазирани, да желаем да споделяме, да сме осъзнали присъствието на детето в себе си или поне, да не се боим, че можем да го срещнем! J))))

Кой ще ни води: Сами (Владимир Самурков) и ПранаАна (Анна Йовкова).

Сподели