Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/12/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ин йога ти дава възможност да притихнеш в тялото си, да смениш фокуса на ума си от ежедневното препускане към безбрежния океан на спокойствието.

Когато препускаме ние пропускаме кое е истински важно за нас. Живеем живота, който някой очаква от нас и рядко се чувстваме истински и дълбоко удоволетворени. Сами се поставяме пред избори, които ни затягат все повече в примката на омагьосаната Не-реалност.

След като аз лично намерих начин да включа в живота си и да приема и светския и духовен живот, вярвам, че няма нужда сами да се поставяме пред избор. Самият избор ни кара често да се чувстваме притиснати между две решения и това убива радостта от живота.

Каня те, за да прегърнеш и ти Целостта. Не е нужно да избираш. Не е нужно да живееш като пинг понг топче между ИЛИ / ИЛИ.

Ще намерим баланса, защото той е точно тук между всичко което е било и всичко, което ще бъде – в празното пространство, което се отваря, когато притихнем.

Каня те да се разтвориш и просто да БЪДЕШ.

Всичко, което искаш ти вече си. Просто си спомни…

Докато релаксираш в позите ще слушаш сияйните сутри от тантра текста Виджнанабхаирава тантра – интимен разговор между Богът и Богинята, в който Върховният предава древно знание на своята Възлюбена. В тишината на ума, мъдростта слизаща директно от “Този, който е интимен с всички живи същества” ще се посява като семе в нас. Този текст представлява поетична инструкции за живот в медитация и любов.

Повече за ин йога – http://deviflow.com/in-yoga/

Повече за Деви – www.deviflow.com/devi

Обмен – 13 лв

Карти Мултиспорт важат.

Запази място на 0894488809

info@yogamandala.net

Сподели