Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/08/2018
8:15 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Понеделник е ден на Луната и е подходящ за вътрешна работа, съхранение, опазване и грижа. Това е най-неподходящият ден за започване на работната седмица и затова е важно в края му да се завърнем навътре към себе си.

Каня те на една размекваща и ритмична практика, в която да освободим от телата си напрежението на деня и да влезем осъзнато в телата си.

Този виняса час ще е насочен специално към онези зони от тялото ни, които имат нужда от грижа и разтягане. Ритмични виняси, съчетани с дълбоко разтягащи пози ще подействат като балсам за тялото и ще регулират работата на нервната ни система.
Ще дадем на мозъка си почивка и ще поканим вниманието ни да слезе в тялото ни, за да го подготвим за следващият ден – вторник, който е на Марс и ни подканя към действие и изява.
Каня те да изразиш красотата си в това флуидно пътешествие, което може да те отведе навсякъде, където пожелаеш.
Движението е промяна. Обещавам ти – ще си различен след този час.

 

Водеща: Деви
Цена 10 лв.
Важат карти Мултиспорт и Мандала. Местата за карти Мултиспорт са ограничени на 10, моля запазете място предварително.
Заяви присъствието си на 0894488809

Сподели