Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/11/2017
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В петъчната вечер те каня те на една  размекваща и ритмична практика, в която да изтърсим от телата си напрежението от седмицата и да освободим пространство за почивка и наслада.

Този ароматен виняса час ще е насочен специално към онези зони от тялото ни, които имат нужда от грижа и разтягане. Ритмични виняси, съчетани с дълбоко разтягащи пози ще подействат като балсам за тялото и ще регулират работата на нервната ни система.

По време на часа ще полагаме маслото чудо на doTERRA Deep Blue върху болезнените зони, което ще отмие всеки спомен от болката.

Съчетанието на тези две мои страсти – аромати и движение в едно общо проявление на красотата са доказан път за заземяване на тялото и извисяване на духа. Дъхът ще ни е водач, носът – приемник, тялото – инструмент за молитва.

Каня те да изразиш красотата и аромата си в това флуидно пътешествие, което може да те отведе навсякъде, където пожелаеш.

Движението е промяна. Обещавам ти – ще си различен след този час.

Водеща: Деви

Цена 13 лв.

Сподели