Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/12/2017
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В средата на седмицата те каним на една размекваща и ритмична практика, в която да освободим от телата си напрежението и да освободим пространство за почивка и наслада.

Този ароматен виняса час ще е насочен специално към онези зони от тялото ни, които имат нужда от грижа и разтягане. Ритмични виняси, съчетани с дълбоко разтягащи пози ще подействат като балсам за тялото и ще регулират работата на нервната ни система.

Ще вдъхваме ароматните молекули от дифузерите със заземяващия бленд от гераниум и ветивер и ще усетим отново полъха на лято.

Съчетанието на тези две мои страсти – аромати и движение в едно общо проявление на красотата са доказан път за заземяване на тялото и извисяване на духа. Дъхът ще ни е водач, носът – приемник, тялото – инструмент за молитва.

Каня те да изразиш красотата си в това флуидно пътешествие, което може да те отведе навсякъде, където пожелаеш.

Движението е промяна. Обещавам ти – ще си различен след този час.

Водеща: Деви

Цена 13 лв.

Важат карти Мултиспорт и Мандала

Сподели