Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/01/2016
10:00 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Вярваш ли, че имаш потенциала да постигнеш много повече от живота, който имаш в момента?

Казват, че единственото постоянно нещо в света е промяната. Дали тя ще е нещо, което предизвикваш или нещо, на което се налага да реагираш, изборът е твой!

Ако през новата година искаш да поемеш обратно контрола над живота си и да постигнеш забележителни резултати, можеш да продължиш да четеш надолу.

Еднодневен уъркшоп „Живот на победител – Ефектът на пеперудата“ с Ясар Маркос.
Размахът на крилете на една пеперуда може да предизвика ураган на другия край на света през времето. Всяка крачка, всяко решение, дори и най-малкото, може да промени изцяло съдбата ни.
Това събитие ще бъде твоята първа крачка към новия ти живот. Успех ще бъде да вземеш дори само 1% от този семинар със себе си, защото това ще е полъхът от крилете на пеперудата, който ще преобърне времето и пространството. Емоциите и преживяванията, които ще изпиташ, ще ти дадат нужните моментум и енергия, за да предприемеш масивни действия по пътя към успеха. Представи си колко по-различна и успешна ще бъде тази година, ако я започнеш с такъв летящ старт.

Тук няма просто да седиш и слушаш, тук ще действаш и ще се учиш от собствения си опит. Заедно ще качим нивата на енергия, учене и прилагане. Практиките в него ще ти помогнат да откриеш визията, която да те вдъхновява. Тази визия, която с подходящия план ще отключи изобилието в живота ти.
Стратегията е единственото нещо, което ти гарантира успех в дългосрочен план. Тя е като gps, който ти позволява да достигнеш до крайната цел, въпреки пречките и отклоненията. Ако искаш да успяваш в личния си живот и в бизнеса, имаш нужда от силна и стабилна стратегия.

Какво ще си вземеш от уъркшоп-а:

– Мощна стратегия за успех в 4 прости стъпки;
– Ще откриеш или преоткриеш своята страст – твоят неизчерпаем източник на енергия;
– Ще научиш как да преодоляваш страховете си;
– Ще разбереш как да увеличаваш своята мотивация;
– Как да Увеличиш своята продуктивност;
– Ще се срещнеш с други победители, с които ще си помагаме по-пътя към успеха;
– Много забавление, предизвикателства и незабравими моменти.

Кой е Ясар Маркос?

Ясар Маркос завършва успешно медицина, след което работи като лекар в Израел, докато не открива, че всъщност проблемите в нас се зараждат много преди да се появят на физическо ниво. Тогава той решава да изостави високоплатената си работа и да се отдаде на мисията си, а именно да подкрепя всеки човек, тръгнал по пътя на личностното израстване. Целта му е да разпалва огъня на предприемача във всеки един от нас. А предприемач, според неговата дефиниция, е човек, който е взел живота си в свои ръце и е избрал неговите действия да бъдат крачки към един пълноценен и щастлив живот. Помогнал е на над 8000 души в над 200 обучения в Холандия, България и Израел. Работил е с десетки компании в посока към развитието и изкачването им на нови нива в бизнеса. Ясар Маркос е последовател на един от най-успешните бизнес коучове в световен мащаб – Тони Робинс.

Цени:
От 30.11 до 04.12. – 50 лева двоен билет

От 5.12. до 10.01. – 60 лева двоен билет
39 лева единичен билет

От 11.01. до 23.01. – 80 лева двоен билет
50 лева единичен билет

Сподели