Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/04/2015
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Вдъхновена, заредена и обновена Деви те кани на едно сетивно пътуване до Бали. Тя ще пресъздаде обстановката на острова в студио Мандала чрез аромати, звуци и йога, поднесени в една завършена и цялостна практика.

Първият час от практиката ще е посветен на динамичният ЯН принцип в природата. Ритмични виняси ще подгреят мускулите и ще изчистят меридианите ни от застояла енергия. Заедно ще се изкачим до върха на планината, за да поднесем егото си на олтара на Висшия си АЗ. Всяко движение ще бъде поклонение пред Движещата Сила на Живота.

През вторият час от практиката ще извървим пътя навътре. Дълбоко разтягащи, пасивни и задържащи пози близо до земята ще ни помогнат да интегрираме изживяванията от динамичните моменти и да се свържем с дълбоката си същност. В ИН половината на часа ще използваме помощни средства, като болстери (цилиндрични възглавници, пълни със спелта), кубчета, одеала и възглавнички. Всички те помагат на тялото да заеме правилна и максимално отпусната позиция, в която пасивно да разтегнем и отпуснем тъканите. Позите се сменят много бавно, което създава усещане за транс и дълбок покой.

ЯН и ИН са противоположностите, които заедно създават АБСОЛЮТНИЯ БАЛАНС.

 

Цена: като на редовна практика

Очаквайте от 20 април всеки понеделник Ин йога с Деви

Сподели