Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/07/2015
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Вишудхи (гърлена чакра) – център на комуникацията и на вътрешната истина. Често блокираме тази чакра с недоизказани неща, с премълчани и преглътнати обиди, с твърде много говорене или с изричане на лъжи. Ясен дисбаланс на вишудхи е когато това, което казваме и това, което се възприема са две различни неща. Обикновено хората, които много говорят, не умеят да слушат.
Притеснението да говорим пред публика също много успешно се адресира чрез работа с вишудхи. Това е нещо, което може многократно да се подобри ако работим с тази чакра. Общуването ни както в личен, така и в професионален план, е ключово за спокойствието ни. Не е нужно да живеем в напрежение от недоразумения, причинени от комуникацията.
Всичко това пречи на нашето себеизразяване и нарушава възмонжността ни да чуваме ясно посланията от външния и вътрешния свят.
Ще направим фина настройка на този център, чийто елемент е ЕТЕРА. Ще работим с чисти органични ЕТЕРични масла, за да въздействаме на този елемент директно. Тук става въпрос за словото. А словото е неуловимо, то е първото и най-важно проявление: “ В началото бе Словото…” Когато нашето слово е блокирано, целият ни живот страда от липса на двупосочен комуникационен поток. Нито приемаме, нито предаваме. Това ни кара да се чувстваме отделени. Чрез баланс на словото, ние отваряме вратите към едни нов свят, в който това, което е вътре е същото, което и вън.
Заповядай на тази хармонизация, която ще успокои мислите ти и ще отвори възприятията ти към невидимите реалности.

За записване: 0894 488 809
info@yogamandala.net
Цена: 15 лв. Ако сте с карта може да доплатите 5 лв.

Сподели