Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/03/2019
5:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Това не е модерна йога, а практика, която датира от пред-ведическите времена и е предназначена за тези, които копнеят за трансформация и не се страхуват да положат тежък труд и да се изправят пред всевъзможните вътрешни и външни пречки.

Йога на Финото тяло е практика която служи за нарастване на енергийният поток. Чрез работата с тялото, тя влияе на нашата енергийна система, за да може се установи вътрешна връзка между физическото и нефизическото.

Заедно с това Йога на Финото тяло е практика за пробуждане на съзнанието, и когато съзнанието започва да се пробужда, тогава всички енергии във Вас започват да се движат.

Йога на Финото тяло не са само физически упражнения. В тази йога физическото тяло също се счита за духовно същество. Когато започнете да практикувате тази йога, започвате да осъзнавате, че тялото ви е специално. В него се крие неизползвана енергия, и енергията, която се движи във физическото ви тяло, е същата като космическата енергия. Когато почувствате тази енергия, можете да сте сигурни, че тя ще ви помогне.

Тази енергия ще ви помогне да търсите, откривате и използвате талантите си. Може би, ще откриете в себе си нещо, което можете да правите добре. Да поискате, и да имате силата да го направите. Може би в тялото ви се крие болка, физическа или психическа – тогава Йога на Финото тяло ще я открие и ще помогне да се справите с нея. Или ако сте загубили усещането си за смисъл, за нещо по-голямо… Йога на финото тяло е тук за да ви посочи посоката за да го откриете отново.

Единствената цел на йога – Освобождението – е, когато се чувствате добре в тялото, в ума си и в целия си живот.

Йога на Финото тяло е предназначена да изчисти вашите енергийни канали. Когато започнете да правите тази практика, усещанията в тялото започват да се променят. При практиката на асани, ще забележите, че най-простите пози всъщност са много трудни. Когато усетите енергията вътре в себе си, ще разберете, че всяко леко движение засяга вътрешното усещане. След известно време ще започнете да медитирате – ще изпълнявате някаква лека асана и вътре в нея ще можете да създавате напрежение, което автоматично ще измести концентрацията от външното към вътрешното. Когато тази концентрация се усили, вие ще поемете по пътя на Ащанга Йога.

В резултат на практиката се увеличава вашата концентрация и с течение на времето осъзнавате, че емоциите ви вече не пречат на потока на вниманието. Това е Пратяхара, стъпка по пътя на Ащанга Йога. След това идва вътрешната концентрация – Дхарана, и тогава може да се случи Дхяна, медитацията. Но медитация не в смисъл на отпусната релаксация, а медитация, като състояние на висок интензитет на преживяването, при вътрешен и външен покой!

Няма смисъл да говорим за Самадхи, защото никой не знае какво е Самадхи, това е като космически оргазъм, които трябва да е много красив. Ние всички сме обикновени човешки същества и за да влезем в това състояние, трябва да работим много усилено върху себе си.

Хатха-йога е най-мощната, архаична система на трансформация и самореализация и за да постигне сладките плодове на по-висшите етапи, практикуващия трябва да спазва правилата, да действа бавно и да бъде готов да носи отговорност за себе си.

======================

За кого е тази практика?

Не е необходимо да сте йогин или йогини, за да направите тази практика.

Тези упражнения не изискват голямо физическо усилие, но имат дълбоко благотворно въздействие върху цялото тяло и са идеалната необходима подготовка за най-високите нива на йога. Достъпни са за всяка възраст и са безопасни за хора, които са физически слаби или крехки.

Независимо от нивото си на подготовка, вие ще можете да задълбочите практиката си, дотолкова, доколкото ви позволява куражът и здравият разум. Ако сте готови да опознаете себе си от нова страна, тази практика е за вас!

Продължителност: 3 часа.

Цена : 55 лв.

Ранно записване (до 10 март) : 45 лв.

Карти Sodexo и MultiSport НЕ важат: но, при показване притежателите им ще получат отстъпка 5 лв (40 лв за ранна цена и 50 лв сле 10 март)

След практиката можете да поискате индивидуална консултация със Серж!

Внимание : Показаните методи, въпреки че понякога изглеждат лесни, са дълбоко ефективни и могат да съдържат някои опасности, ако се практикуват без необходимата грижа и предпазливост. Внимавайте за предупрежденията на учителя и практикувайте бавно и внимателно. В семинарите, класовете или у дома практикуващите винаги трябва да са наясно, че подхождат към тази древна и мощна система на свой собствен риск.

Записване : 0894 488 809
======================

За повече информация: Серж  0879 50 79 50

======================

Серж практикува йога повече от 8 години. Изучава йога от различни школи и направения при учители от България, Германия, Израел, Индия, Полша, Румъния, Русия, САЩ и Украйна. 20 години работи в корпоративния сектор. След това споделя своя опит като обучител и лектор по програми за личностно развитие, управление на стреса, на времето и промяната, личната ефективност и лидерството. За повече информация прочетете https://www.adidishayoga.eu/prepodavateli

 

======================

Ади Диша Йога

НИЕ ЕНЕРГИЗИРАМЕ ХОРАТА

„Ади” (Adi) на санскрит означава: първият, начало, първородно; „Диша“ (disha) е курс, посока, усещане. АдиДиша Йога е възвръщане към изначалната йога, йога на финото тяло, йога на енергията, йога на смисъла.

Сподели