Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/02/2019
6:20 pm - 7:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Какво е йога на любовта?

Как можем да отворим сърцето си и да привлечем повече любов в живота си с йога?

Денят на влюбените ме вдъхнови да представя няколко много ефективни практики, свързани с мистерията на любовта. В тази тематична среща ще се радвам да поговорим, но и да почувстваме заедно какво е мястото на любовта в йога и на йога в любовта.

Темата за любовта в йога е древна и дълбока. От хилядолетия източните мистици са търсили методи за правилното осъзнаване и преживяване на най-красивия феномен в човешкия живот – отварянето на сърцето. Йога сама по себе си е път за освобождаване от страданието. Едно от най-бързите платна по този път е работата със сърцето и откриване на чистата любовта в нас.

Цена: 13 лв, карти Мандала и Мултиспорт важат, карти Содексо важат с 2 лв доплащане

Къде:  Йога студио „Мандала“ (бул. Мария Луиза 58)

Кога: 14 февруари 2019 г., 18:20 до 19:30 ч.

 

За водещата:

Казвам се Нели Арабаджиева – Калея (Calleаh). През последните 14 годините съм проучвала и съм била дълбоко вдъхновена от различни направления в йога – сахаджа, крия, бакти, тантра и разбира се, хата и раджа йога. Харесвам и всички модерни стилове в йога, до които съм се докоснала. Считам, че те внасят чудесна динамика и обогатяват възможностите за терапия и успешно вкллючване на йога в живота на модерния човек.

Щастлива съм да споделям опита и вдъхновението си, които постоянно черпя от мистиката на Индия, източните духовни и културни традиции.  За мен йога е безкраен източник на мъдрост и радост. Тя е не просто практика за свободното време, а ключ за себепознание и постигане на повече щастие във всички сфери на живота.

Сподели